Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Vše vyřešeno

Tak zde napíšu svůj příběh :))) :))) již jsem zde založil téma aplikace O2 Tv v X-Box, takže jsem kvůli o2 tv aplikaci zakoupil x-box one. Při prvním spuštění aplikace mi bylo jasno, že jsem vyhodil prachy, obraz na (nevhodné slovo), moje 50hz nestíhá. A co dál?? Začal jsem vážně uvažovat o koupi nové 100hz Tv.To mi doma jaksi neprošlo. Dnes jsem brouzdal po letgo a pán tam prodával o2 STB. Tak jsem si řekl, že to je poslední šance a šel jsem do rizika, že bude obraz stejný. Světě div se, obraz i na 50hz pro mě perfekt. Chybami se člověk učí :))) :))) .Už se těším na Ligu a LM, zpětné jsem kouknul na hokej a obraz velká paráda. A dušička má pokoj. Hezký večer ;) ;)

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@jans

Obraz přes jejich boxy je na velmi slušné urovni.Mám ten poslední nedávno daný do prodeje. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Vše vyřešeno

Zdar, Xbox nevyhazuj, blíží se zima a člověk se zabaví nejen sledováním tv jako takové.. :))) PS:Mě se O2Tv přes Xbox netrhá, zlé nastavení?!

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Mám úplně stejnou zkušenost, přes o2tv aplikaci v android boxu obraz hnusný, trhany, po koupi nového o2 set top boxu mám obraz jako víno, zřejmě úplně jiný datový tok

Zemak
Registrace: 9/2016

To vypadá na pošramocený xbox.Přehrát sw?

koax
Registrace: 2/2008

@jans

Myslím si že tu pleteš dvě věci do jednoho 50Hz TV a kvalitu výstupu z Xboxu...

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

U konkurence L.. článek kolik sledovalo diváku na O2 programech ligu mistrů a kolik měli přenesených dat... :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ten o2 stb co prodavaji na strankach, nejaka nova generace funguje lidi?

Pajenčar
Registrace: 7/2018

@Pajenčar

No u mne zatím funguje.Dokonce už poladili multidimezi,která zpočátku prodeje blbla.Jinak nemám zatím výhrady.Jako bude ještě nějaké vylepšování,ale na sport pack v pohodě. ;)

hobo

@Pajenčar

Pokud to budeš kupovat v prodejně nechej si tam nahrát nový soft.........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Zatím funguje, pribyde snad i Kodi a brzy zprovozní ten dvb t 2 tuner. Mě strašně baví ten Bluetooth ovladač, a je univerzální, se sony bravia i LG OLED pracuje bez problémů

Zemak
Registrace: 9/2016

@habr

Ten nový-opravený by se do přístroje měl nahrát i doma při prvním zprovoznění. ;)

hobo

@hobo

Ano ale pokud jsi na jiném netu než od O2 tak to hodně padalo a zaseklo se to..........až po hodně restartech se to nahrálo OK.......tak to bylo jak byly servery přetížené.......ted už je možná situace jiná .

habr

A já už musel starší O2box z jednim usb 2x restartovat ..jednou k vůli čro a podruhé hbo HD :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Tak jsi je tam asi neměl....čro je nové a hbo dávali zdarma na měsíc kvůli tomu výpadku v pátek....

habr

@habr

Možné je v dnešní době hodně problému.Já jsem byl odkázán na technika páč blbla multidimenze a on pravil,že o problému věděli a poslali opravný FW do všech posledních boxu oni.Fakt je,že od té doby je to OK. ;) Verze je 4.34.6 net mám od UPC.

hobo

O2tvbox na lepší obraz než box arris od dogitv

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

To nedává smysl. Zkuste nám to vysvětlit.

JanHora
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra