![]() |
|
O2 Tv na počítači, sekání obrazuPro sledování fotbalu jsem požádal známou o přístupové heslo pro internetové sledování této TV. Možno sledovat současně až na čtyřech zařízeních. Což o to na malé obrazovce počítače obraz celkem ujde, ale když to propojím přes HDMI cabel do plasmy Panasonic o uhlopříčce 128cm, tak je obraz trhaný a je to nepříjemné. Máte to tak někdo? Dík. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuKup si set top box a vyřešeno, měl jsem stejný problém |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@halib50fps vs 60fps |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuJaký set top box a jak to propojit? |
halib
![]() |
|
halibiP4.tv EVO4-T nebo EKT HD DID7006mTF na bazarech od 1000,-Popřípadě tu "novou generaci" za dvojku |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
1080p a 24fps nastav vystup z PCa trhani prestalo. Obraz jako vino. |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@halibA zaplatit 200 kč........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@satman15Přesně tak. |
JanHora
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazu50Hz dokážu nastavit, ale tady to jsem nenašel: 1080p a 24fps nastav vystup z PC. Poradíte? Dík. |
halib
![]() |
|
O2 TV na počítači, sekání obrazuhalib - potvrzuji, stejný problém - dlouhodobě odzkoušeno, stejný efekt i u ostatních uživatelů, co jsem zjištoval. Zřejmě opravdu jediným řešením, je koupit ten jejich settopbox. přes počítač je služba O2tv na sledování sportu nepoužitelná... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 905 |
![]() |
|
@halibJak se přihlásí na ten starší typ bez wifi? tam se to loguje pouze po pevné síti O2 nebo se mýlím? Tam přeci není žadné přihlašování jménem a heslem.. |
hush
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuStarý typ široký box O2 nebrat...jenom doporučují černé krabičky...na pc to chodilo přes tv normálně...akorát jsem musel přepinat zvuk do hdmi výstupu z PC proto jsem koupil starší O2 box z jedním usb vstupem za cca 900kč + kilo hdmi kabel...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 647 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuAkorát mně malinko štve, že ovladač od O2 je rozměrově stejny jak ovladač od vu+solo 4k a občas si je spletu...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 647 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuasi nejde ňák zprovoznit O2TV v E2? třeba ňáký plugin? přes PC je to fakt špatné sledování, já už nechci další krabičku a další dálkový ovladačDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@FI711010Naprostý souhlas.Na PC Sport Pack nepoužitelé.Navíc rozlišení 720p oproti boxu 1080i.Což by tedy zásadní být nemuselo,ale ten obraz z boxu je opravdu někde jinde.Pár mojich kámošu potvrdilo taktéž že obraz není plynulý-jemně trhá.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuNo ono taky 24fps...na filmy ok, na sport úplně nepoužitelné... |
Zemak
![]() |
|
@fpsfpsO2 by v e2 mělo být v cz sk archivu |
Zemak
![]() |
|
@halibOsobně bych už šel raději do toho nejnovějšího za těch 2000,- postupně se bude vylepšovat i to T2 nebude k zahození, rozlišení UHD.Pokud nemusíš šetřit tak co?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuTaka blba otazka, je mozne legalne si zakupit O2 TV CZ pre obcana s trvalym pobytom na uzemi SR ? O2 Sport pack sa da zakupit jednorazovo a platba ide cez kreditnu kartu,ako doplnok k Digi mi to uplne vyhovuje,ale rad by som si kupil prave box a mal k nemu aj zvysne CZ stanice,len sa neviem nikde dopatrat ci tuto moznost ponuka O2 aj ludom mimo Ciech.. |
Sefko
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@halibMě zase nejde zvuk na chytrý televizi samsung při živém vysílání. Mám zapalcení balíček o2 tv sport pack. Televize je připojena na internetu pomocí wifi. Když se kouknu na pořad ze záznamu tak zvuk mi jde. Můžete mi někdo poradit v čem je chyba ? |
koky15
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@Sefkomícháš dohromady hrušky a jabkao2 tv sportpack funguje přes zaplacení kartou dokud ho nezrušíš, nemusíš mít žádnou smlouvu, settopbox si můžeš sehnat z druhý ruky na bazoš, aukro atd. máš ale jen o2 sport. kanály a čt hd + nějaký přístupy do archivu (musel bych kouknout jaký stanice na 100% jsou tam čétéčka) to co bys chtěl Ty "k nemu aj zvysne CZ stanice" by musela být být uzavřená klasická smlouva pro o2 Tv buď s vázaností nebo bez vázanosti na nějakej balík, dle mého tak potřebuješ někoho v ČR nejen kvůli fakturaci, ale proto, že by Ti zřejmě psali něco o právech, šíření obsahu atd. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@hogofogoJe mi jasné ako funguje O2 Šport Pack, len som chcel zistiť či sa dá legálne si vybrať pre mňa ako občana SR z ponuky O2 TV CZ nejaký produkt ,ktorý obsahuje aj všetky CZ stanice :-) písal som priamo do O2 a ide to jediné tak ako píšeš, teda musí to byť osoba s trvalým pobytom na území ČR...takže si to dám na príbuzných a ŠTB si kúpim a hotovo...O2 Šport je ďaleko pred Orange Šport,a doplnenie CZ stanic je len ako bonus navyše . |
Sefko
![]() |
|
@SefkoŠTB=šettopbox? |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraYes :-)))píšem cez telefón a ten dopĺňa niekedy čo chce :-)))) |
Sefko
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuU me ok, fakci to |
Pajenčar
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuTento tyden mi kamos dal nejaky o2 login a heslo, tak jsem zkousel, a na pocitaci i v mobilu to funguje bez sekani, pres hdmi sekani. Ale v o2 boxu bez problemu![]() |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |