![]() |
|
O2 Tv na počítači, sekání obrazuPro sledování fotbalu jsem požádal známou o přístupové heslo pro internetové sledování této TV. Možno sledovat současně až na čtyřech zařízeních. Což o to na malé obrazovce počítače obraz celkem ujde, ale když to propojím přes HDMI cabel do plasmy Panasonic o uhlopříčce 128cm, tak je obraz trhaný a je to nepříjemné. Máte to tak někdo? Dík. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@MK25Už to bylo několikrát řečeno.Sport Pack z PC v podstatě nepoužitelné přes HDMI do TV.Box OK.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuJe tady někdo kdo to pouští s mobilu do TV přes chromecast 2? Jak to chodí? Mám také možnost získat od známého přístupové heslo |
Vonamula
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@VonamulaZdravím, přes Chromecast je obraz také "sekaný". Rozdíl mezi přímým připojením notebooku přes HDMI a vysíláním přes Chromecast z telefonu jsem nezaznamenal.Mne by spíše zajímalo použití toho Set top boxu od O2.... Mám tomu rozumět tak, že si koupím set top box, propojím ho na jedné straně s datovým kabelem (internet) a na druhé straně přes HDMI do TV a pojede to jako z praku? Tzn. ten set top box má nějakou vyrovnávací paměť, která zabrání tomu sekání obrazu? Mám koupený jen balíček O2 sport přes internet, nemám doma zřízenou přípojku O2 (mám UPC). |
Jefe33
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: O2 Tv na počítači, sekání obrazuNa zařízení s androidem jde O2TV přes jejich appku bez problémů, na PC nebo NB přes prohlížeč se seká i při stejném internetovém připojení. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
Jefe33Ano jede to pres stb o2 na internetu upc naprosto v pohode rychlost internetu mam 300/20mb 2x stb o2 |
spirit25
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@Jefe33Potvrzuji, obraz přes o2 set top box je minimálně o level výš než přes android aplikace. Taky mám net od upc a šlape to v pohodě |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@MK25Přes Chromecast se obraz seka, jak se píše výše...Mne spíše zajímá, v čem tkví kouzlo toho set top boxu od O2... Chápu dobře, že do set top boxu připojím internet, set top box propojim hdmi kabelem s TV a O2 sport poběží bez trhání obrazu? Ten set top box má nějakou vyrovnávací mezipamet díky níž se obraz netrha? |
Jefe33
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |