Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Ovládání televizí

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s ovládáním několika stejných televizí v jedné místnosti vedle sebe, jde o to, aby se dala každá ovládat zvlášť a přitom se vzájemně nepřepínali. Děkuji

LiborHorky
Registrace: 9/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ovládání televizí

Zkušenosti máme.

P.S. Mám pocit,že LiborHorky=JanHora :)))

kobram
Registrace: 4/2014

Jde o pokoj pro dialýzu kde by pacienti mohli sledovat každý jiný program a sami si přepínat.

LiborHorky

Pošli foto pokoje a typ TV. :)))

kobram

Televize ještě nejsou koupelny, protože nevíme jestli existuje nějaký model, který umí nastavit na jednotlivých televizích různé kódy ovladače. Proto prosím o radu někoho chytrého, kdo tento problém řešil. Děkuji

LiborHorky

@LiborHorky

Jasně, každý pacient na dialýze bude mít svoji televizi a na uších sluchátka. Děláš si z nás srandu, že?
Pokud by se mělo něco takového skutečně realizovat, tak to dané zdravotnické zařízení zadá firmě se stanovením parametrů a požadavky na dodání a montáž.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

On si nerobí srandu . Presne takúto realizáciu sme robili . 12 TV + každý na sluchátka v jednej dializačnej miestnosti . Budeš možno prekvapený ale pacienti sú na toto zvyknutý a dokonca si nosia vlastné sluchátka . My sme problém vyriešili tak že sme zatienili prímacie miesto na tv a tým sme zhoršili bočný príjem zo susedoveho IR . TV nad posteľou cca 2m fungovala na ir dobre a vedľajší TV už neovplyvňoval . bol to boj ale výsledok stojí za to :)))

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

@joscer

Je znát,že jsi nebyl dlouho nemocnici jako takové,zřejmě Libor byl tím pověřený.Dnes jsou tv i na ARU :O :O

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Já jsem velice rád, že jsem nikdy nebyl v nemocnici. Teda coby pacient.
Pokud tím byl Libor pověřený, tak se ptá tady na parabole? Jako, že až se nachytří, tak sám půjde pak do prodejny, vše nakoupí a nemocnice mu proplatí paragon?

Ne, ne. Mám stejný pocit jako nick kobram výše.

joscer

@joscer

A nie je Ti to jedno? Nech sa pýta čo chce. A prečo by to mala byť nemocnica, sú aj súkromné menšie dializačné censtrá. ale asi podľa počtu príspevkov si musíš do každého topiku niečo napísať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@joscer

A predstav si, že sú aj menšie neuroligické centra na infúzie, kde to takto majú poriešené. Ale tam majú 5 postelí so 5TV a oni to poriešili tak, že každé TV je iné. Nechceli sa s tým "srať".

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@joscer

v nejmenované nemocnici,kde jsem byl,je pověřený elektrykář nastavením tv na pokojích.Uměl je akorát zavřít pod kod.Ten mi nechtěl dát,ale naladit mi povolilR^

korkoran
Registrace: 10/2006

@Boris: To ste ku kazdemu TV tahali 2m kabel na jack/sluchatka...? :-/ Aj ked kopa TV uz podporuje pripojenie bluetooth sluchatok, je asi "hygienickejsie" do nemocnice si priniest vlastne.

@LiborHorky/JanHora: zober "trubelu" z haj*lpapiera a narez na 3cm valceky. Tie potom prilep pred IR cidla TV lepiacou paskou. :)))

kobram

@Boris

Děkuji mockrát. Šlo mi o to jestli není TV, která by měla různé kódy ovladače, abychom něco zbytečně nebastlili.

LiborHorky

@kobram

Kobram. Vy byste si měl zajít k psychiatrovi.

LiborHorky

Ovládáni televize

Zkus napsat sem do poradny:https://www.dalkove-ovladace.cz/ myslím, že něco určitě vymyslí

kusma
Registrace: 1/2009

podle mne koupi peti ruznych znacek nic nepokazis. a proc? je to jako hra kdyz pretahujes cisla a muzes jen posouvat 3x3 s jednim volnym polickem. to jest, postavite vedle sebe pet tv, a pokud sousedni televize nerusi muzou stat, pokud rusi, tak ji presunout na okraj, je to takovy hlavolam, problemem ale muze byt pokud ty kresla budou moc daleko od tv potom i ty kteri jsou uplne na okraji muzou prepinat, proste ty tv nesmi byt moc daleko. jinak je resenim takove desky ktere by mezi tv stinili a oddelovali bocni signal a tudiz by mohl prepinat jen ten ktery miri ovladacem primo na tv protoze ze strany nedostane.
idealnim by bylo reseni dalkovych ovladacu na kabel jak to bylo u prvnich ovladacu.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@kobram

Ano ku každému TV sme ťahali 2m predlžovacieho kábla na konci bola samica 3,5 jack . A špecialitka bola v tom že vývody museli byť smerom dole , aby pacient keď zaspí vytrhával pohodlnejšie koncovku zo sluchátkového konektora . Predtým tam boli 37cm CRTéčka a všetky mali kvalitne zničené sluchátkové konektory . tunning zabral nejaký čas , ale pacienti a čas ukázali že nejako to funguje .

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

@petersk

Nikdo tě nenutí moje příspěvky číst a už vůbec ne se k nim vyjadřovat. Já se bez tvých reakcí na mě v pohodě obejdu.

joscer

a čo tak kúpiť tv rôznych značiek ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Tady je zas vy(nevhodné slovo)ovano

Pajenčar
Registrace: 7/2018

LiborHorky nedelej si nic z prudicu. Tady ma vetsina iq pod bodem mrazu

Pajenčar
Registrace: 7/2018

Třeba Samsung má lepší tv s ovladačem, který se páruje přes bluetooth a je spárován s jednou konkrétní TV. Ale v pokoji pro dialýzu se patrně bude hledět na cenu, takže shánět nějaké lepší modely asi nebude žádoucí.

Mikek
Registrace: 7/2011

Ovládání televize

Já mám SHARP a ten je taky ovládaný radiově a páruje se.Stál 10000kč a je ful HD se satelitem tak by se asi sehnal levnější.To ovládání by se muselo vyzkoušet už při koupi jestli každá televize má svůj kód.

staman
Registrace: 2/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra