![]() |
|
Nová Tarantinovkadnes večer!!!Jsou tu nějací fanoušci Tarantinovek?Pokud ano tak dnes ve 22:10 na Primě dávají jeho nejnovější dílo z roku 2015 Několik let po občanské válce se zasněženými kopci Wyomingu řítí dostavník. Veze se v něm John Ruth (Kurt Russell), lovec lidí, známý také jako „Kat", a Daisy Domergueová (Jennifer Jason Leigh). Jeho čeká odměna, vypsaná na její hlavu, ji soud a oprátka. Po cestě potkají dva muže - majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), bývalého vojáka, ze kterého se také stal obávaný lovec lidí a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského odpadlíka, který o sobě tvrdí, že je novým šerifem ve městě, kam mají všichni namířeno. Když jim silná vichřice zabrání pokračovat v cestě, rozhodnou se hledat útočiště v dřevěnici u Minnie, která je oblíbenou zastávkou dostavníků. Ve dveřích je však nevítá majitelka, ale několik cizinců, kteří se rozhodně netváří přívětivě. Nad horským průsmykem zuří sněhová bouře a osm pocestných začíná tušit, že se do města asi nedostanou... |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 050 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
OSM HROZNÝCHJe to Mysteriozní / Western / Drama / Thriller.Opravdu všem doporučuji! |
William cz
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Plná alebo osekaná verzia?v hdd mám uložené 195 minut verziu asi 50gb rozlíšenie 1920x1980 P native čo si myslím Prima nedá ale z reklamami to budeš mať aj 300minut ,tak si to uži ![]() |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
OSM HROZNÝCHVynikající tip. Rovněž doporučuji.Film už mám na bluray za 99 Kč a nelituji. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Film končí ve třičtvrtě na dvě.....takže 3a půl hodiny....0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!takže osekána verzia na PRIMEalebo že by tam dali len pol hodiny reklamy ![]() |
rohan
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Film má 167 minut,takže 53 minut reklamy :-) dobrů chuťDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!nou nou , plna verzie 192 minut nezostrihaná ! |
rohan
![]() |
|
@William czMám pocit,že kdo to chtěl vidět,tak už to zná nazpamět-třeba já.Ale zkousnout pomalu hodinu reklam to tedy opravdu příjemné sledování.V tomto případě to vypadá,že až to skončí,tak někdo nemusí vědět ani proč a co vlastně bylo od záčátku.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@William czdíky za tip, dnes večer zkouknu i když na Primě ne, hodina reklam by mě zabila |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@rohančetl jsem, že nesesříhaná verze šla jen ve vybraných kinech ale možná je to stará info. |
tekapo
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Tak jsem to právě dokoukal. Dobrej masakr.!!!!![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Super film, natáčel jsem do něj hudbu, zážitek :) |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Za mě taky![]() ![]() ![]() |
tekapo
![]() |
|
@palermo67Quentin Tarantino má převážně filmy tohoto rázu,kde chrčí krev z rozřezaných tepen.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super filmy!! ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
@allA hlavně geniální soundtrack Enia Morriconeho![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@all![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Taky Nespoutaný Django je výborný film.Excelentní výkon od Christoph WaltzDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!díky za info, podívám se na to bez reklam - O2-TVVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Skvělý film to byl! |
William cz
![]() |
|
V podstatěod jeho prvotiny v garáži stříká krev v kině z plátna na lidi až na balkon.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@allJj.Eskymo Joe je kvalitní negr o tom není pochyb![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Líbil se mi i ten s těmi upíry v tom baru, teď si nevzpomenu:-)Jackson, Tarantino, Clooney.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!Tak me napadá, že z těch jeho filmů by byl zrovna nadšený dr. Martin..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535Od sumraku do usvitu. To ale reziroval Roberto Rodriguez, Tarantino pisal scenar a hral jednu z hlavnych uloh. (Jackson tam nehral, ale Salma Hayek ano![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
RE: Nová Tarantinovkadnes večer!!!A jo vlastně, byl tam ten americký číňan a ještě mačeta..![]() Tarantino ale musel trochu napovídat..:-) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |