![]() |
|
Andre Rieu-doporuceni na nejlepsi zaznam koncertuZdravim, tak jsem polevil vasim typum na pana Andre Rieua a zacal projizdet zaznamy koncertu na YouTubu. Objevil jsem ho diky pisni "Conquest of Paradise" z Amsterdamu 2009. A pisen "Amazing Grace" nema chybu! Chtel jsem se vas tedy zeptat na doporuceni dle vas nejakeho jeho nejlepsiho koncertu. Asi jsou dobre vsechny jeho koncerty, ale prece. Dekuji za typ.Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Andre Rieu-doporuceni na nejlepsi zaznam k...Všetky z Maastrichtu, je to jeho rodné mesto a tam sú vždy super koncerty, do Maastrichtu sa vždy vracia každý rok a každý rok je odtiaľ záznam. |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
@bobo2Originál Conquest od Vangelise je podle mě lepší. Minimálně zvukově. Nehodnotím ty maníky s pochodněmi na tom koncertě.Mimochodem, při hledání na youtube jsem narazil na "Conquest Of Paradise (Vangelis), played on Böhm Emporio organ". Dobrý borec, i to pod tím videem pěkně vysvětluje, jak to udělal. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
André RieuMám kolem třiceti dvd a asi polovinu originálů a ty nejstarší byly nejlepší.To hrál ještě staré skladby Šostakoviče,Lehára a pod.Taky s ním zpívaly tři brazilky a jedna australanka.Teď si tam zve hosty jako je Haselhof.Mně se líbí skladby s koncertu v Mexiku ale celý koncert není k mání.Jinak informace o o záznamech v t.v. čerpám z jeho oficiálních stránek. |
staman
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
the best circus renz!!!https://www.youtube.com/watch?v=r0nucpppFkI |
f117c
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
![]() |