![]() |
|
Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Včera jsem se díval na HBO HD na Dunkirk ... občas mi kostičkoval obraz. Signál mám dobrý ... kolem 16 dB (T90ka) ...Nezaznamenal to někdo? T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Pokud občas kostičkuje obraz tak to nebude signálem ale datovou náročností té které scény ve filmu. Pokud dojde k rychlé změně obrazu tak náš milý Skylink nestíhá.Už jsem si toho jako předplatitel HBO taky všiml.Zkrátka HD po česku.![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Je fakt že u tak prémiového kanálu jako je HBO by se mohl operátor snažit o kvalitní datový tok,ale jak víme všechno je o penězích.HBO2 a HBO3 v SD je toho smutným důkazem. |
Paja
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?On i NGC HD a NGC wild HD už trpí stejnými neduhy jako HBO HD.Taky lehké kostičky v dynamických scénách.Je to velmi smutné ale je to tak. Na full hd tv 106cm se to dá přetrpět ale na UHD 165cm je to tragédie.No nic koukám a platím dál se slzou v oku. |
Paja
![]() |
|
RE:Skylink: HBO HD - DunkirkNa O2Tv to bylo v pohodě... Takže to bude opravdu Skylinkem..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Byl jsem na tom v kine. Docela dobry film |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?kvalita vysílání po česku .... nejraději, aby se obraz nehýbal .... kdyby zrušili programy +1 a raději dali ten tok do stávajících programů1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Dělalo to hlavně na začátku filmu ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Ja to pisem stale. Slovo HD alebo UHD nezarucuje cisty, nekockovany, nerozmazany obraz. HD a UHD definuje iba rozlisenie, ale kolko bitov reprezentuje jeden pixel to urcuje datovy tok. Ten sa samozrejme tazko porovnava ked sa pouziva rozdielna kompresia. |
MarekPrin
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Neměla to bejt spíš SD verze ?![]() ![]() |
GarGG
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Jak znělo to heslo![]() Skylink radost se dívat ![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Koukal jsem taky, žádný kostky to nedělalo. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD - Dunkirk ?Ono to nemusí být na straně kódování (samozřejmě ale i může), ale někdy má problém i přijímač. Např. je již ověřeno, že nelze použít některé standardní funkce v H.264 kompresi, jelikož některé uničtečkové přijímače prostě buď vůbec obraz nezobrazí, nebo velice často v rychlých scénách kostičkují... Kvůli těmto nejlacinějším z laciných přijímačů, které zde někteří do nebes vychvalují, je potom nutné omezit kvalitu vypnutím užitečných funkcí, které by ji zvýšily :-/ |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@x008to mě zajímá, prosím trochu konkrétně... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
![]() |