![]() |
|
Technisat Digipal T2 DVRUvažuji o pořízení set top boxu Technisat Digipal T2 DVR. Dovozce Technisatu fy OMKO jej nabízí za cenu 3 189 Kč, na Heurece e-shop Tim Kutil za cenu 2 173 Kč.Není v tom nějaký háček má s tím někdo už nějaké zkušenosti ?Děkuji za každou dobrou radu. |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@janekovaNení to náhodou jíný typ toho levnějšího?Jsou totiž pokud se nepletu dva ruzné v prodeji.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Ten levnějšíje chudší o PVR atd.![]() |
hobo
![]() |
|
janekovazkušenost praví že ona firma která snad dnes už ani není dovozce prodává přístroje Technisat za značně jiné ceny, prý s přidanou hodnotou. Je na tobě, zda cítíš přidanou hodnotu tohoto prodejce nebo to prostě koupíš jinde za normální cenu.Doporučená cena výrobce je 89,90EUR x 25.50 = je u mne tak 2295Kč Na Heurece tento typ není. V Mall.cz je za 2909Kč, v Německých e-shopech cena začíná na 65EUR (1660Kč) ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat Digipal T2 DVRTechnisat jsem hojně používal při přechodu na DVB-T. Dnes postačí levnější krabičky a přešel jsem na Mascom. Zatím spokojenost a nejde o noname značku. Myslím, že Technisat většina výrobků jsou už kompletně v čínské režii a cenu drží síla značky. Jste-li zastáncem značky Technisat, tak určitě OMKO, kutil tim neznám a k podobným e-shopům bych přistupoval obezřetně. Omko je přeci jenom oficiální dovozce a prodejce fy Technisat. Za těch pár šesťáků problémy nestojí, obzvlášť, pokud kupujete jenom jeden výrobek.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Technisat Digipal T2 DVRA/ nezmysel, DigiPal nie je čínska réžia. rovnako ako STCB/ spomínaná firma dávno nie je nič "oficiálne" (vyjadrenie predavača priamo v predajni). Niekedy aj opravovali prístroje Technisat, dnes už nič. Koho je to rozhodnutie neviem, je mi to jedno. DigiPal je rovnaký v e-shope ako u kvázidovozcu. Posledne som kupoval vrátený prístroj v Alze za polovičnú cenu. Nie je už prečo kŕmiť predražené obchody keď neposkytujú žiadnu službu navyše. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat Digipal T2 DVROd průseru s čínským DVB-S šrotem STR1 myslím, že tak byl ten střep označen, jsem se od Technisatu distancoval a řešit od té doby u každého jejich výrobku cenové přešvihnutého, jestli je to Made In Germany odmítám. OMKO byla myslím svého času jediná firma a dovozce značky Technisat. Pravda je, že od doby STR1 jsem nekoupil jediný jejich výrobek. Jedna chyba v kvalitním portfoliu odradila jednoho zákazníka a důvěra ve značku poklesla. Řešení je nová TV nebo STB. U STB doporučuju Mascoma.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@janekovaEuroking stejná cena jako Tim Kutil.![]() |
hobo
![]() |
|
Mimochodemstejný stránky jako Tim. |
hobo
![]() |
|
RE: Technisat Digipal T2 DVRDovozců Technisatu je více. A i v minulosti bylo, jen Omko bylo svého času výrazně dominantní. Na set boxu toho nikdo moc nepodpoří, tam je jasná volba cena. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
![]() |