Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Liga mistrů v UHD exkluzivně na Rai 4K

Rai se poodařilo vyjednat jako jediné evropské veřejnoprávní televizi vysílání zápasů Ligy mistrů v UHD na kanálu Rai 4K.
Rozpis zapasů bude upřesněn, preavděpodobně se začne již tuto středu zápasem Neapol - Liverpool. Rai se dohodla se Sky (Sky vlastní práva pro všechny zápasy Ligy mistrů). Za Ligu mistrů zaplatila Rai 160mln na tři roky + příplatek 10 mln euro za každý zápas ve 4K. Rai má práva pro středeční zápasy s italským mužstvem dle vlastního výběru.

A co se týče Rai 4K, brzy odvysílá druhou sérii Medičejštích a filmy od společnosti Sony Pictures.

Pro příjem kanálu Rai 4K stačí aktivní karta TivuSat (ca modul nebo decoder) a samozřejmě vhodný tv příjimač. Kanál vysílá formou FTV a je zdarma stejně jako všechny programy v TivuSat.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Liga mistrů v UHD exkluzivně na Rai 4K

jj, jsou to borci italští. Snad se u nás taky někdy dočkáme.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@franck

Milý Franck, to je úžasná správa, ktorá by mala "nakopnúť" čecho-slovákov, aby si uvedomili, akú mediálnopolitickú mafiu si na prsiach vychovali, aby ich oligarchovia cez verejnoprávny hnus typu STV a ČT vydierali. Franck, vďaka Ti, že tu svojimi vstupmi zachraňuješ tento portál, inak by tu nebolo prečo byť...

Arthur45
Registrace: 9/2018

Rozpis zápasů na Rai 4K

3 října, 21:00 - Napoli vs Liverpool;
24 října, 21:00 - Barcellona vs Inter;
7 listopadu, 21:00 - Juventus vs Manchester United;
28 listopadu, 21:00 - Tottenham Hotspur vs Inter;
12 prosince, 21:00 - Young Boys vs Juventus

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

ďalší klon dvojky s black listu toto forum je už len o duplicitných registraciach vyhodia ma dvermi vrátim sa cez okno

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

kde na sat je RAI 4K ???

ivik
Registrace: 7/2007

aha už vidím

ivik
Registrace: 7/2007

To je který,ten Arthur45

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Franck

Pozeral som, karta sa dá zohnať aj na SvK za 119 euro, ale slovákom neverím, čo to stojí v Taliansku? Idem v januári do Dolomitov lyžovať, tak by som sa to pokúsil zohnať, lebo 4K TV mám a len športové programy v tomto rozlíšení zatiaľ chýbajú

masto
Registrace: 9/2006

@masto

Tak to Ti doporučuju ca modul který se prodává i s kartou. Seženeš ho kdekoliv v prodejně s elektrem (nebo i na ebay nebo amazon). Cena je okolo 85euro. Já Ti doporučuju kamennou prodejnu kde Ti kartu i aktivují na požádání (je ale možné, že si budou účtovat za aktivaci něco navíc). Chtěl bych Tě ale upozornit, že kanál Rai 4K není sportovní kanál. Takže pokud hledáš vyloženě sport ve 4K tak bych raději zkusil jinou (placenou) platformu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@masto

Ještě dodám, že karta musí mít označení ORO (zlatavé barvy) a vedle loga TivuSat je označení HD. Ještě se totož prodává karta BLU a ta je pouze pro starší příjimače a nepodporuje HD ani 4K.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

super informace, které v ČR stěží seženeme (alespoň já).

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Dnes večer

Když už je řeč o TivuSat, tak kdo jej má (kdo nemá, tak Kodi) dávám můj osobní tip na dnešní večer jeden z nejúspěšnějších hororů posledních 20ti let Insidious 2 a příští úterý Insidious 3 na kanáku Rai 4 HD od 21:00.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

A já myslel, že dnes uvidím volant technika z berbr týmu na Rai 4K u jednoho itala v Praglu... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Francku

Nikoho to tady nezajímá, já nevím, Ty jsi nepoučitelný, že Tě ještě baví aktivovat ty svoje "spící příprckovské bunky"... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

ja by som chcel v diskusii este viac informacii o kdejakej blbosti co vysiela kdejaka tv. dakujem.

BDfKNM
Registrace: 6/2018

Franck

Ďakujem za info, nevadí mi že to nie je športový kanál, nevyjadril som sa celkom správne, mám rád aj filmy a hudbu, dokonca aj operu, takže ten kanál je O.K. Sesternica žije vyše 22 rokov v Ríme, takže to bude jednoduchšia cesta ako sa dostať k modulu a karte, určite si o zaobstarám R^ R^ R^

masto
Registrace: 9/2006

@masto

No tak pak je to vyřešený. Určitě platí poplatky Rai, tak pak ji stačí přes tivusat.it objednat modul, rovnou ho aktivuje, dá Ti ho a můžeš se dívat neomezeně. Navíc obsahu ve 4K bude čím dál více. Svůj 4K kanál chystá i skupina Mediaset přes TivuSat. R^ ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Vďaka za info franck,jeden z mála čo tu píše zaujímave infa.
Rád si ich čítam :)

roock
Registrace: 7/2009

Čím dál víc mě ten tivusat láká že by franko?? a zajímalo by mě jestli občas frankovi příspěvky čte někdo z kavčích hor jestli jo tak se musí cítit dost trapně.... ;P

jiri26
Registrace: 3/2017

Arthur45,vám nestačí tři ovoce sladké i kyselé.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@Arthur45

Vítej zpět, pán Luterán, už jsi tu pár dní chyběl. Jsem rád, že ti parabola dovoluje zakládat další a další registrace dle libosti!

tekapo
Registrace: 1/2016

A já myslel, že to od Arthura byla ironie... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tekapo

A co je ti do toho? Jsi admin? Nejsi. Tak to nech na adminech a neser se jim do prwce, saso

MK25
Registrace: 9/2018

A Rai dostala tento týden nového ředitele/Foa/..původně měl pracovat pro mediasat... :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

MK25,admini pracují vzorově.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra