![]() |
|
příjem němců u KVNevíte někdo, co se stalo? Příjímal jsem 12 německých kanálů DVB-T a nyní od 1.října nejdou. Nezměnili něco ve vysílání?Pravděpodobně z Ochsenkopfu. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: příjem němců u KVněmci už jsou tuším jen dvb-t2 u KV spouštěli nové T2 vysílače, u nich je ten přechod rychlejší. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: příjem němců u KVPřechod na T2. Amberg, Bamberg, Oschenkopf - 26.10.2018V březnu 2019 pokračování - východní Bavorsko (mimo jiné Hoher Bogen, Hohe Linie, Brotjacklriegel, Passau atd) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@sateliťákty se s tím nemazlí,bum prásk a je přepnuto a nikdo nediskutuje.Vždyť jsi měl taky rok na to, si tu krabičku koupit,naše kanály ti taky už nehrají-z 80%![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
KorkoranTaky jakou mají sledovanost pozemního standardu? U nás je to minimálně 60 procent, Nemci nemají ani deset. To se to potom překlápí bum prásk...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: příjem němců u KVKde se dají zjistit plánované DVB-T2 vysílací kanály pro Hoher Bogen a další v okolí? |
fikus
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
příjem němců u KVNěmecké vysílání přešlo do DVB T2 a to na kanálech 30k 37k 40k vše jede v HD kvalitě a každý paket má 6 programů.Pro KARLOVY VARY je vysílač OCHSENKOPF |
tesla
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
příjem němců T2https://tvhelfer.de/dvbt2/de |
tesla
![]() |
|
@teslaAle Hohe Bogen jsem tam nenašel![]() |
korkoran
![]() |
|
Tady máš Hoher Bogenhttps://tvhelfer.de/location/132 |
tesla
![]() |
|
RE: příjem němců u KVPánové díky, tak je to asi v pytli. |
sateliťák
![]() |
|
@korkoranTen vysílač je Hoher Bogen. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákbodejť bych ho našel když se jinak jmenuje.Koukám na něj a vidím jen ty sjezdovky(ještě ale neosvětlené)ale jméno nikde![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@sateliťáknení to v pytli,dáš Maxxo,já ti to po telefonu naučím a koukáš![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranA co je Maxxo? |
sateliťák
![]() |
|
MaxxoTak jsem pohledal, už vím, co to je to Maxxo. Jaká je kvalita toho přijímače? Mají 2 tipy. Potřebuji aby to mělo citlivý tuner, protože právě ty Němci jsou na 40k na hranici příjmu, takže by se mohlo stát, že je nechytím. Jiný přijímač by je třebas chytil v pohodě a bylo by to na reklamaci přijímače? |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákmá tu výhodu,že pomoci usb v tv ze zapne současně.spotřeba 240 mlA.O citlivosti nedám zprávu,jsem v radiusu 30km od HoheBogenu,což u tebe bude podobné OchsenKopu.Vyzkouším |
korkoran
![]() |
|
@sateliťák omluvaOdvolávám co jsem kecal.Maxxo nemá 5v napájení a domovní anténu mám natočenou cca na Dielberg a jede mi 23,28,37 z němců..5v má čínské Oleny |
korkoran
![]() |
|
@korkoranI tak děkuji, já jsem od KV na Chomutov, takže na HoherBogen nedosáhnu ani náhodou, ale na Plzeň-sever, kde mám barák, tam jsem ho chytal, ale změnili polarizaci a bylo také po chytání. Na střechu se mě lézt nechtělo.No a na ten Ochsenkopf přemýšlím o tom Maxxo, nebo o něčem podobném, ale oni také mají myslím polarizaci vertikál. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákNa polarizaci jsem úúplně zapoměl.Zdálo se mi,že toho chytnu málo.Co chytám v baraku,tak na okně na malé logárko/H v amiku 8265+.Přehodím to do V. Já je mám hlavně na satu.V bytě mám jen H.B.a taky sat |
korkoran
![]() |
|
@sateliťákTak jsem to mrně otočil do V a jedou mi 23,28,33,42,ale kvalita až na ten dětský nic moc |
korkoran
![]() |
|
@korkoran a citlivostNo mě pomůže jedině nějaký ten set-top-box. S tou citlivostí jsem měl tenkrát dobrou zkušenost s Di-Way, ale jenom s jedním typem, druhý typ už byl špatný, tam ta citlivost byla úplně jinde. Potom říkají, že je to dneska jedno, to je úplná blbost, ale zase kdopak si to může nějak před koupí odzkoušet a jak. Jedině, že by tě v obchodě půjčili na zkoušku několik kousků, nebo využít vrácení bez udání důvodu.Dříve se ta citlivost musela udávat, pak to nějaký chytrák zrušil, asi by bylo spousty značek a typů neprodejných. |
sateliťák
![]() |
|
![]() |