Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

příjem němců u KV

Nevíte někdo, co se stalo? Příjímal jsem 12 německých kanálů DVB-T a nyní od 1.října nejdou. Nezměnili něco ve vysílání?
Pravděpodobně z Ochsenkopfu.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: příjem němců u KV

němci už jsou tuším jen dvb-t2 u KV spouštěli nové T2 vysílače, u nich je ten přechod rychlejší.

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Přechod na T2. Amberg, Bamberg, Oschenkopf - 26.10.2018
V březnu 2019 pokračování - východní Bavorsko (mimo jiné Hoher Bogen, Hohe Linie, Brotjacklriegel, Passau atd)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@sateliťák

ty se s tím nemazlí,bum prásk a je přepnuto a nikdo nediskutuje.Vždyť jsi měl taky rok na to, si tu krabičku koupit,naše kanály ti taky už nehrají-z 80% :(((

korkoran
Registrace: 10/2006

Korkoran

Taky jakou mají sledovanost pozemního standardu? U nás je to minimálně 60 procent, Nemci nemají ani deset. To se to potom překlápí bum prásk...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Kde se dají zjistit plánované DVB-T2 vysílací kanály pro Hoher Bogen a další v okolí?

fikus
Registrace: 11/2004

příjem němců u KV

Německé vysílání přešlo do DVB T2 a to na kanálech 30k 37k 40k vše jede v HD kvalitě a každý paket má 6 programů.

Pro KARLOVY VARY je vysílač OCHSENKOPF

tesla
Registrace: 11/2006

příjem němců T2

https://tvhelfer.de/dvbt2/de

tesla

@tesla

Ale Hohe Bogen jsem tam nenašel :-/ Ještě mi zbývá Dielberg,ten jsem náhodou objevil v roce 2005,že z něj šlo test digitální vysílání 4 kanálů už od roku 2004 a nikdo mi to nechtěl věřit.Tenkrát s digipalem

korkoran

Tady máš Hoher Bogen

https://tvhelfer.de/location/132

tesla

Pánové díky, tak je to asi v pytli.

sateliťák

@korkoran

Ten vysílač je Hoher Bogen.

sateliťák

@sateliťák

bodejť bych ho našel když se jinak jmenuje.Koukám na něj a vidím jen ty sjezdovky(ještě ale neosvětlené)ale jméno nikde :((( :((

korkoran

@sateliťák

není to v pytli,dáš Maxxo,já ti to po telefonu naučím a koukáš :laughing: :laughing: R^

korkoran

@korkoran

A co je Maxxo?

sateliťák

Maxxo

Tak jsem pohledal, už vím, co to je to Maxxo. Jaká je kvalita toho přijímače? Mají 2 tipy. Potřebuji aby to mělo citlivý tuner, protože právě ty Němci jsou na 40k na hranici příjmu, takže by se mohlo stát, že je nechytím. Jiný přijímač by je třebas chytil v pohodě a bylo by to na reklamaci přijímače?

sateliťák

@sateliťák

má tu výhodu,že pomoci usb v tv ze zapne současně.spotřeba 240 mlA.O citlivosti nedám zprávu,jsem v radiusu 30km od HoheBogenu,což u tebe bude podobné OchsenKopu.Vyzkouším

korkoran

@sateliťák omluva

Odvolávám co jsem kecal.Maxxo nemá 5v napájení a domovní anténu mám natočenou cca na Dielberg a jede mi 23,28,37 z němců..5v má čínské Oleny

korkoran

@korkoran

I tak děkuji, já jsem od KV na Chomutov, takže na HoherBogen nedosáhnu ani náhodou, ale na Plzeň-sever, kde mám barák, tam jsem ho chytal, ale změnili polarizaci a bylo také po chytání. Na střechu se mě lézt nechtělo.
No a na ten Ochsenkopf přemýšlím o tom Maxxo, nebo o něčem podobném, ale oni také mají myslím polarizaci vertikál.

sateliťák

@sateliťák

Na polarizaci jsem úúplně zapoměl.Zdálo se mi,že toho chytnu málo.Co chytám v baraku,tak na okně na malé logárko/H v amiku 8265+.Přehodím to do V. Já je mám hlavně na satu.V bytě mám jen H.B.a taky sat

korkoran

@sateliťák

Tak jsem to mrně otočil do V a jedou mi 23,28,33,42,ale kvalita až na ten dětský nic moc

korkoran

@korkoran a citlivost

No mě pomůže jedině nějaký ten set-top-box. S tou citlivostí jsem měl tenkrát dobrou zkušenost s Di-Way, ale jenom s jedním typem, druhý typ už byl špatný, tam ta citlivost byla úplně jinde. Potom říkají, že je to dneska jedno, to je úplná blbost, ale zase kdopak si to může nějak před koupí odzkoušet a jak. Jedině, že by tě v obchodě půjčili na zkoušku několik kousků, nebo využít vrácení bez udání důvodu.
Dříve se ta citlivost musela udávat, pak to nějaký chytrák zrušil, asi by bylo spousty značek a typů neprodejných.

sateliťák

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra