Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Dá sa to vidieť niekde v našich končinách?

matov3
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

novasport2

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Šejk Strcmihodopici vs Mrs. Dementiev

Dá sa to vidieť niekde v našich končinách? .. kokos matov3 to uz si tak knili dohladat si to v prehladoch ? Alebo tiez si poznaceny na hlavicku jak budu henti dvaja barani co sa nechaju za prachy udierat do gebule ?

arioner
Registrace: 8/2010

Cassius Clay , byl prý Muhammad Ali.

hdpe

Súboj bývslých uličných bitkárov

Je to veľmi smutné.Víťaz tohto zápasu , bývalých uličných bitkárov, s IQ húpacieho koníka, dostane väčšiu odmenu , ako svetový vedec za Nobelovu cenu a jeho objav napr.v medicíne , prospešný pre celé ľudstvo. Kam to preboha spejeme ? Rv

bystrik
Registrace: 10/2010

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Fogo - arionet, vyhľadaj urychlene lekára.

matov3

@matov3

ty vyhladaj fitness trenera, bo zhnijes zaživa a umre ti aj ta posledna hnila mozgova bunka co Ta nuti pisat po forach taketo ko*ociny..

arioner
Registrace: 8/2010

@bystrik

Mas naprostou pravdu. Bohuzel svet a lidi jsou v totalni temnote. Lidi uz dneska nezajima, kdo jsi, ale kolik toho mas. Penize jsou dneska pred moralkou a etikou. Taky nechapu, jak jsme se mohli dostat az sem, kdy ti dva s iq tykve vezmou tolik oenez, a lide, kteri pomahaji lidstvu, nemaji mnohdy nic. Je to smutne. A ukazuje, kde se lidstvo dostalo. Do sracek Rv Je mi z lidi a lidstva zle. Povrchnost, falesnost. Stsci mit peníze a muzes evidentne vse.

MK25
Registrace: 9/2018

Nwjhorsi je

ze ti dmnti, kdyz dostanou tolik penez, tak nepomuzou nijak ostatnim. Akorat se budou dal ukazovat v tryskacich a v autech na instagramu pro stejne (nevhodné slovo)y s iq tykve Rv

MK25

@MK25

To nemůžes takhle zevšeobecňovat. Já znám docela dost bohatých lidí z mého okolí co pravidelně přispívají na dobročinné účely. Např jedna rodina dává každej rok desetisíce euro jedné malé nemocnici a v podsatě se dá říct, že díky nim žije. Znám paní která každé léto platí dětem z dětských domovů dovolenou u moře na Sardinii... Toto jsou věci se kterými se málokdo chlubí, protože se to nahlas neříká. R^ ale samozřejmě existují i chamtivci a lakomci, ale s tím už nic nenaděláme. Já peníze přeju každýmu kdo je poctivý a umí je vydělat. A je mi jedno jestli je to inženýr nebo prodavač v obchodě anebo fotbalista nebo herec. A ať jich má klidně hodně, proč ne. Hlavně aby to bylo poctivě. A mimochodem není pravda, že Ronaldo vydělává všechny ty miliardy. Cena je vždy nadhodnocená, pro případný prodej hráče.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

Kdo se babi o tvych znamych? Ja se tu babim o techto (nevhodné slovo)ech. Ti delaji maximalne jen to, ze se tim chlubi ma instagramu. Ten cigos Mayweather nebo jak se jmenuje dela to same. Podivej se na jeho profil. To je tak, kdyulz ubozaci vydelavaji miliardy. Pak dojde k tomu, ze si mysli, ze muzou evidentne vse. Priklad Gregora, kdyz hodil židličku na ten autobus. Vypatlanec by to neudělal. Neudelal by to Gates, ktery je mnohonasobne bohatsi, nez tento šašek, a ktery svuj majetek odevzdsva na dobrocinne ucely. To ukazuje o jeho iq, a o jejo charakteru. A ne cjarakteru techto tupych spin.

MK25

@MK25

Já Ti rozumím, ale ne každej je takovej. To jsem chtěl říct. S tím nic nenaděláš. Dívej se na ty lepší a ostatní nech plavat.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@MK25

Je vidět že vůbec nic nevíš. Chabib už ve své rodné vesnici za svoje postavil novou tělocvičnu v tamní škole

Pitalito
Registrace: 8/2018

@MK25

Na rozdíl od jiných já nezevšeobecňuji. Na otázku stran McGregora nemíním odpovídat, protože jeho se má reakce netýkala

Pitalito
Registrace: 8/2018

@MK25

Doporučuji Vám navštívit lékaře-specialstu.
Uleví se Vám

Melichar P
Registrace: 10/2018

@MK25

ty si musel asi taky dostat pěknou pecku na hlavu,když píšeš takové hovadiny. Nebo si jen takový mega-závistivák!!! :sly: :sly:
Dej si prášek a zalehni :bigeyes: :bigeyes:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Mají sportovci mozek?

Jestli se vůbec dá tohle nazvat sport? Dívali jste se na to? Sleduji dlouho UFC ale tohle???

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

http://rusvesna.su/news/1538889981

sasuke
Registrace: 6/2015

No díval jsem se a ten poslední zápas mě tedy hodně zklamal :-/

Registrace: 4/2017

Dagestanec Nurmagomedov zvíťazil nad írom Mc.Gregorom na turnaji UFC v Las Vegas.
Po zápase sa rozpútala masová bitka všetkých proti všetkým. Nurmagomeda urážali, urážali jeho rodinu i náboženstvo, odmietli mu odovzdať pás víťazstva....

sasuke
Registrace: 6/2015

Odmítli mu momentálně v tu danou minutu odevzdat pás, neboť by to někteří diváci v aréně nemohli rozdychat a hlavně měli strach že by tu halu neukocirovali.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@sasuke

A čo takto trošku objektivity ty Putinovo zlatíčko, nebol dôvod aj tento:
"víťaz po svojom triumfe nedovolene preliezol klietku a napadol jedného z členov McGregorovho tímu"
"dvaja členovia zo skupiny patriacej k Nurmagomedovovi šokujúco napadli stále otraseného McGregora"

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra