![]() |
|
Výběr přijímačeZdravím všechny chci se začít učit s linuxovým přijímačem chci vybrat něco levného na začátek jen nevím který ,vybírám mezi čtyřmi OCTAGON SF138. ZGEMMA H9S. AMIKO VIPER COMBO a FORMULER F4 COMBO .máte někdo zkušenosti a jaký vybrat |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeJá jsem si koupil Openbox AS4K CI Pro UHD Je to sice přijímač s androidem, ale super hračička.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačePochybujem ze ma niekto všetky prijímače aby mohol porovnať. Akého operátora chceš sledovať? Do budúcna? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeMám Skylink a ještě ruské přátelé ,a jde mi o to jestli někdo má nějaký tento přijímač a má s ním zkušenosti vím že není nikdo kdo by měl všechny čtyři |
krejzaZ
![]() |
|
@krejzaZNa abfore jsi dostal adekvátní odpověď. To musíš prudit tady taky ? |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeNevím o tom že bych něco psal posledni dobou na abforu a jinak se omlouvám chtěl jsem vidět vaše názory |
krejzaZ
![]() |
|
RE: Výběr přijímačejá jsem si koupil na test amiko viper combo,co se týče dvb-s2 vše jede jak má,pluginy,you,softcam atd. je to mips,ale co se týče dvb-t2-tento tuner nic nevyhledá,zkoušel jsem i jiné img. ale nic,a koupil jsem ho hlavně kvůli testu dvb-t2,tak za mě palec dolů---![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeZ môjho pohľadu najlepšie je na tom Formuler F4 Turbo Combo.Ako 2. "a jeden z hlavných" linux stb úplne postačuje! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeAj ja som za formuler. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeNový Octagon SF 8008![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Výběr přijímačeAk sa nemýlim, Octagon SF 8008 nemá CI slot. Ja osobne by som v tejto dobe do takého rizika už nešiel. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@prazakHlavně klid a více slušnosti.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxInak má veľmi priliehavý nick. To fakt sedí. Samozrejme, nie všetci sú takí, ale renomé sa už menšinou (aspoň pevne verím, že je to len menšina) vypracovalo. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
![]() |