![]() |
|
Skylink Live (CZ)odkdy jsou v nabídce hudební kanály VH-1 a VH-1 Classic?Viděl jsem to dnes u kamaráda a před cca měsícem,když jsme u něj kalili to tam neměl... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
VH1..VH1 je tam už aspoň mesiac.![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@PeterHumaxtak to tak nějak odpovídá. Fakt to tam předtím cca měsícem neměl-teda aspoň si to "nepamatuju"..![]() ![]() ![]() ![]() Díky.. _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink Live (CZ)Asi pred týždňom ich spustili v Skylink live.Na Sat.elitna tv je aj článok o tom![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
@Power150díky...¨taak jsem natom předtím měsícem nebyl tak "blbě" a nepřehlédl jsem to... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink Live (CZ)Len sa cudujem,ze tu na parabole nie je o tom pisane nic![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: Skylink Live (CZ)Tahle aplikace je zvláštní. Některé kanály nemá oproti televizi v nabídce. Ale třeba naopak kamarád má nabídku Smart a jdou mu i oba Novasporty... V telce ne.![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Ale..Ale VH1-tka tam bola už začiatkom septembra, myslím, že až neskôr pridali VH1 Classic. V Smart balíčku (SK) aktuálne tieto kanály nie sú dostupné. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Skylink Live (CZ)Nejen VH, přidali Edge sport,C-Music,Qyou,CN,Stingray Brava,Classica |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
![]() |