Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Rai 1: Rowan Atkinson Show

Fanoušci Mr. Beana, tedy anglického herce Rowana Atkinsona mohou dnes večer vidět v talk show Che tempo che fa. Představí svůj nový film Johnny English 3 který bude v kinech od 25.10. Pro Atkinsona je to poprvé po deseti letech co vystupuje v neanglické televizi. Třeba se od něj dočkáme i překvápka...

Rai 1, od 20:35. ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@franck

je to cesky alebo slovensky ?
mozno si pozabudol ze si na cz/sk fore a makarónov tu nejak dva krat nemusime.. leda ze by si bol ty sam nejaka podnikava holka lehsich mravu

takze este raz zopaknem : cz/sk forum - nie makarón italo disco ko*otáro forum !!

arioner
Registrace: 8/2010

@franck

Dík pozrem si R^

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

@franck

V Itálii padnul most .Zemřelo hodně lidí . Proč to nedávali na Rai 1 a proč tady nebyla informace z první ruky . Dozvědeli jme se z médii .

prazak
Registrace: 9/2018

@franck

Super dik za zaujimave info R^

Rosta1
Registrace: 3/2011

RE: Rai 1: Rowan Atkinson Show

Teda to musí být docela fuška to tady takhle řídit, něco napsat a pak zařízovat ty příprčské palečky nahoru, že Tě to baví..., nás už moc ne...

badr
Registrace: 10/2008

@arioner

cz/sk fórum - co to meleš? Snad cz fórum, ne? Když sem můžeš psát ty, tak proč ne franck? On se hlavně neprojevuje jako primitiv tak jako ty.

gliderman
Registrace: 6/2008

@all

U Krause nebo Šípa Atkinsona asi neuvidíte ,takže tato informace může být pro někoho zajímavá, nechápu co vás na tom tak irituje ;P
A uživatelé fóra kteří chtějí vidět něco jiného než Nova +1 HD a vidět si dál než na špičku vlastního nosu jsou nazýváni příprcky a makaróny :zombie:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

mr.beana můžu R^ je to fajne herec. a pokud jsem příprcek a makarón tak jsem na to hrdý :laughing:

jiri26
Registrace: 3/2017

franck a spol

Nezabudnite, za chvilku na slovenskej dvojke 19:05žánr: SERIÁL Káčerovo Premiéra bez omezení
(22 min) Animovný seriál z produkcie štúdií Walta Disneyho.. USA (1987). :))) :))) :)))

Kasr
Registrace: 8/2008

@arioner

Kde je napsané že parabola je cz/sk? Já myslel že parabola je cz.

William cz
Registrace: 10/2016

Mně je úplně jedno, jaké info sem kdo dává, pokud se to týká cz-sk pořadů. Vadí mi ty stejné palečky nahoru, které jsou až podezřelé. Není normální, abych děkoval za něco, co budou dávat v italštině a nebudu tomu rozumět. Nebo mi chcete namluvit, že Vy všichni mluvíte italsky a budete tomu rozumět? Každý at se dívá, na co chce, ale at s tím tady neotravuje, pokud se to netýká našich, českých a slovenských programů. Tolerovány jsou ještě polské a německé, jako blízkých, dosažitelných sousedů. Samozřejmě je to na adminech, o tom žádná.

badr
Registrace: 10/2008

@William cz

jaj jakoze ked ma .cz tak je ceske ? tak potom ab-forum podla tvojej logiky je slovenske.. ty pepa z depa nacionalisto .. :D
kazdopadne neni italske forum .. ja tu tiez bneperem stupidity typu na bahrain tv davaju terazky dobry film s Richardom Gere ..

arioner
Registrace: 8/2010

Hlavně sem netahejte problémy cz-sk. Pomáháme si tady, diskutujeme a je úplně jedno, jestli cz, nebo sk, budme za to rádi...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@arioner

Ale no tak, nechtěl jsem tě naštvat...

Ale teď už šup do postele, zítra ráno vstáváš do práce do Prahy ;)

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

Ty jseš buržoázni šovinista . Pořád ty samé útoky na slováky.

prazak
Registrace: 9/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra