![]() |
|
Pomalé otváranie sekcie Parabola/SatelityAké sú vaše skúsenosti tu na Parabole z otváraním info o jednotlivých TP, o zozname vysielaných programov v sekcii "parabola/satelity/+výběr sat pozície"?U mňa, keď sa snažím o otvorenie takejto tabuľky programov (TP) na smartfóne, straaaašne dlho trvá, kým načíta celú tabuľku (telefón akoby sa zasekol!) a sprístupní mi ju! V minulosti som takéto problémy nemal! Na smartfóne to otváram v prehliadači - Opera. Ale myslím si, že u iných prehliadačov je problém rovnaký, t.j. vidím problém na serveri paraboly. Chybu typu - slabý procesor, slabá RAM v telefóne vylučujem! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Pomalé otváranie sekcie Parabola/SatelityU mne o.k., možná by to chtělo "vyčistit" mobil. Hibernovat aplikace na pozadí atd. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
RE: Pomalé otváranie sekcie Parabola/Satelityked nebudes hulakat pchat vsade svoje vykricniky tak aj telefon pojde rychlejsie . a nezabudni ma nabonzovat!!! |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Pomalé otváranie sekcie Parabola/SatelityOperou to nebude ta je rychlá. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@mmiriboyto isto mas nejaky cinsky low-cost mobil .. sak si kup porádny mobiľ napr. iphone a problem nebudes mat |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@mmiriboyMne to robi tiez, ale asi si myslel sekciu CS PAKETY.Nemyslim ze Xperia XZ je lowcost, i ked tou cinskou vyrobou som si nie isty, kedze tam sa vyraba asi vsetko. Jednoducho pre mobilny chrome je tam privela malych obrazkov. Mobilny firefox ten problem nema. DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam
|
carbaj
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
opera OkLG G4 Opera Ok,UCWEB OK, Chrome Ok... |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE:Pomalé otvorené sekcie Parabola/Sattelitymmiriboy: mne robí to isté ale na tablete. Dám napr. 13e.načita polovicu tabuľky a potom sa sekne. Mám síce iba čínsky šmejd (Lenovo)podla miestnych tárajov,oni maju všetko cool,ale nikde inde mi to nerobí. Ale dá sa to prežiť![]() |
brhammer
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Pomalé otváranie sekcie Parabola/SatelityTakže začnem postupne:BDfKNM - to by si nebol ty, aby si nemal prihlúple odpovede, ktoré nemajú žiadnu výpovednú hodnotu! P.S. Doprajem ti, nech máš radosť ešte !!!!!! ![]() Ale teraz vážne: Odpoveď pre: koax, carbaj, brhammer a arioner. Mám Lenovo K33a48, Android 7.0, iné aplikácie, či web stránky v ňom idú úplne v pohode. Na Chrome to robí tiež, aj keď sa mi zdá, že tam je to "seknutie" a opätovné sfunkčnenie fónu o niečo rýchlejšie?! Ale budiš, už nech je ako chce, zrejme aj tak "Ježiško" prinesie nový fón, ale iPhone nechcem, ten mi je "proti srsti". Cez android som si zvykol robiť napr. aj rýchle úpravy trebárs oscamu, či iných prepisov v sat boxoch, t.j. zvykol som si na ftp prepojenie cez Total Commander atď... Taktiež posielať súbory na domáce sieťové HDD, či sledovať cez fón domácí kamerový systém... ![]() To že využívam smartfón na inú, pre mnohých bežnú každodennú prácu - telefonovanie, sms, surf na nete, navigáciu, fotenie atď, atď.... to beriem ako samozrejmosť. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Pomalé otváranie sekcie Parabola/SatelityTak si sa nám pochválil co máš doma a co rad robíš, takže vycikat, umyť a spať. Prázdniny sú až budúci týždeň, zajtra je ešte škola. |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
![]() |