![]() |
|
Fico - Interview na ČT24Právě tam vysvětluje, jak to všechno bylo. Konečně mi je to jasné!![]() ![]() ![]() |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24A to sem patří?????????????????? |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
@Mirko.Ano, je to sekce "Pořady v televizi". Ale já vím, nebylo to na RAI, tak to asi smáznou... |
tekapo
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24Ále nesmáznou, jsou tu větší blbosti... |
Mirko.
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24je to program v televízii je pokiaľ tu bude táto sekcia tak to sem patríDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
pele1"Právě tam vysvětluje, jak to všechno bylo. Konečně mi je to jasné!"Tak mi vysvětli, co ti tyto dvě věty říkají??? Jak jim rozumíš! |
Mirko.
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24Taky myslím že tohle zrovna sem nepatří a zakladatel vlákna to ještě formuluje jak primitiv že nikdo nepochopí o co jde.A dá tam tři chechtací smajlíky...uroven jak pro mentálně postižené |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patTak já jsem myslel, že při troše orientace okolo SK politické scény to opravdu jasné je. Ale asi jsem to přecenil a klidně ať to redakce zamázne. |
tekapo
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24Vůbec mi politická SK scéna nezajímá !! vůbec ne na sat.foru. |
pat
![]() |
|
@patNaprostý souhlas!![]() |
Mirko.
![]() |
|
@patPardon. Polepším se. Příště zkusím třeba něco o fotbale, to tady frčí víc. |
tekapo
![]() |
|
@tekapoja som to pochopil![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
TekapoTady nejde o fotbal,hokej,nebo film,Ale při vší uctě k Tobě opravdu nikdo neví o co jde.Možná Slováci.Já mám politiky plný zuby a ještě sledovat ten stejnej bordel na Slovensku. |
pat
![]() |
|
@patA tady je jeste vetsi bordel nez na slovensku ty chytraku. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24Kdyby jsi zde napsal podrobně oč jde, niko by se možná nad tím ani nepozastavil vzhledem že jsi vlákno umístil do sekce, která tomu nahrává.Napsat na České fórum (Slovenské jen zastoupením uživateli) to co jsi napsal se nemůžeš divit,že ti Česká populace napíše to co napsali.Absolutně souhlasím s příspěvkem,který napsal uživatel pat. O politiku Cz se nezajímám, natož abych se měl zajímat o Sk politiku a tudíž jsem mimo mísu a nevím o co go a nejsem určitě sám 95% Cz uživatelů na tom bude podobně a bude to považovat od tebe jako spam. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lachtanKrátké vysvětlení: Jedná se o vraždu novináře Kuciaka a vývoje od té doby. Tato kauza je docela medializovaná i v ČR a zajímá se o ní i EU. Takže jsem žil v iluzi, že i Češi ví o co jde. Evidentně jsem se mýlil. |
tekapo
![]() |
|
tekapoKdybys napsal to co ted hned v uvodu příspěvku tak vše bylo ok. |
pat
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24Luza sa zaujima lebo im vymyli mozgy. Ako preslo dovolenkove obdobie zase chodia demonstrovat ....... a to mi je Fico ukradnuty.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Fico - Interview na ČT24Kdyby napsal o mambě zelené, to by bylo jiné kafe.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
@tekapo"Ale já vím, nebylo to na RAI, tak to asi smáznou..."tak teraz si ma fakt pobavil... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
@liquereEsteze tu mame tvoj mozog, ten najjasnejsi na svete, ktory ma vo vsetkom uplne jasno![]() |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
blackno vidis, aj zmudries na forume .......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
V česku je taky b....lale po srovnání počtu obyvatel,tak to je na stejno![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoran![]() ![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@liquereNo od teba urcite... (mimochodom pise sa na fore). |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
Koho k čertuzajímá SK politika? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 041 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |