![]() |
|
vu+uno starší typzdravím,potřeboval bych poradit mám vu+uno starší typ,nezobrazí se mi nic na displayi,svítí pouze červená led a přístroj pouze najede do základní obrazovkya boot,dál se nic neděje,už mi to jednou udělal,ale pak se probral,teď už nic...díky za odpověď![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: vu+uno starší typja mám ab cryptobox 750 a nikdy sa mi nič podobného nestalo!!!potom,že čo je šrot ![]() |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: vu+uno starší typak si nic neskusal v enigme alebo nieco instalovat, jednoducho dat skontrolovat elektricku cast, oprava moze byt par chechtakov a pojde zase roky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu+uno starší typpro "nick211" tobě se nic podobnýho stát ani nemohlo,tam kde nic není se nemá ,co pokazit....![]() |
jansmrz
![]() |
|
RE: vu+uno starší typab cryptošrot 750,nejlepší ze všech...![]() |
jansmrz
![]() |
|
@jansmrzJednou se mi tohle stalo s Xtrendem 9500, kupodivu stačilo z USB flash nainstalovat znovu enigmu. Od té doby pokoj Tím bych asi začal... |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: vu+uno starší typzkusím,díky.. |
jansmrz
![]() |
|
RE: vu+uno starší typJelikož je to opravdu už starší stroj, ale pořád dobrý, tipuji to na zdroj-kondenzátory, samozřejmě určitě vyzkoušej nahrát nový image...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@jansmrz90 procent kondíky |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
![]() |