Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vantage 7 100 S a podobné

Dobrý den.
Měl bych dotaz ohledně Vantage. Na emu čtečce karet nejdou (nejenom mně) nové programy v Irdetu. Např. Seznam.cz. Software Jeppsen (nebo jak se to píše) jsem nikdy nedával. Má jej někdo z Vás a jdou mu nové programy ?
Děkuji za snad následné přínosné odpovědi.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage 7 100 S a podobné

dokúpiť modul alebo zmeniť box tento box je už roky bez podpory Jeppsen tento problém nerieši

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@HiFiOK

Bohužel pele1 má pravdu. ;) Mám jej taktéž a ve své době velice slušná mašinka s velmi dobrým obrazem.Zatím jede bez problému-tak ho nechám dožít.

hobo
Registrace: 1/2007

Hm, děkuji.
Také jej nechám (nejen já) dožít. Většínou mi slouží na popojetí motorem větší parabolou, má pořádný zdroj. Na koukání mám něco jiného.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Jeppssen a uničtečka nefunguje. Irdeto modul a ICE nebo IRD karta.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Vantage HD-8000 S + Pipeline HD 500GB + Aktivní chlazení . Také jsem ho tenkrát koupil za těžkej peníz ,nějakých 16500 kč.
Dnes je v odpočinku a jako přehrávač nahrávek ve formátu trp z HDD. Odešel na něm také HDMI výstup tak že přímo se nedá zapojit do TV ,nemá všechny barvy ,jen zeleno bílý obraz.Funguje pouze přes HDMI switch ,který obraz zesiluje a je potom normálně barevně v pořádku.Má namontován další chladič na procesoru a HDD je venku zvlášť v pouzdře ,protože způsoboval pokles napětí a nahrávání bylo často poškozené.
Mám tak Jeppssena ,protože je v češtině ,je sice obrazově mírně tmavší ale na TV se vstup dá nastavit.
Pro lovení družic na orbitu stačí ,co se týká čtečky tak nové programy jako seznam atd, nerozkóduje ,má dvě šachty na moduly tak není problem tam nějaký modul zasunout a s potřebnou kartou fungovat.
Jen taková drobnost, dnes neumí tento satelit nic co potřebujeme!
Střep za 1250 korun ho převálcuje.

Saidxxx
Registrace: 10/2009

1100s ma vyborny blindscan, neunikne mu nic. Dokaze zpracovat i signal s nizkym SR (stop je 500) a zpracuje i slaby signal, ktery se na linuxech nenaladi. Jednou vetou stale vyborny stroj pro lovce. ;)

thrasher
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra