, sekce: Příjem DVB-T |
|
Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládíníAhoj , mám nový set top box Technisat Digipal T2 DVR.Po zapnutí přístroje však vůbec nereaguje na dálkové ovládání.Dle příručky je třeba změnit kód dálk. ovládání , ale jak není uvedeno.Při zkoušení tlačítek DO při zmáčknutí červeného tlačítka svítí dioda u funkce SAT1. Ale jak přejít jednoduše na další funkce SAT2 nebo TV, což je asi nutné -TV, nevím.Poradí mi někdo v tomto problému ? Díky předem za rady. |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 32 |
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...Na dalkovem ovladani by měli byt dve tlačítka s oznacenim sat1 sat2. Pro volbu jednoho z nich by mělo stacit pridrzet tlacitko sat1 nebo sat2 dele a pak by to mělo reagovat. Ty tlačítka jsou pod tlačítkem power a jsou tam u toho kontrolky, které se po zmacknuti těchto tlačítek rozsviti. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 733 |
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...Nejspis mate navoleno volbu sat2. Ten settopbox byl uz naladeny z prodejny? |
HYPER
|
|
janekovaZ prodejny je naladěno asi SAT1 , když zmáčknu totiž červené tlačítko , svítí SAT1.Pokud držím déle tlačítka SAT1,2 nebo TV, žádná reakce. Teď jsem zjistil na internetu v podrobném německém návodě , že kód DO se mění tím , že držíme tlačítko CODE a mačkáme pak tlačítko OK a tím měníme kódy DO. Zkoušel jsem , bohužel taky to nefunguje.Už nevím , jak dál. Díky za další rady. |
janekova
|
|
hlavně rovnováhu1. Zmáčknu Code a držím trvale.2. krátce ťuknu na OK, krátce je, co nejkratšeji umím, přitom se rosvítí zelená dioda v příslušném poli po dobu stlačení OK, například Sat1.Musí se rosvítit jako důkaz, že povel proběhl. 3. krátce ťuknu na OK, krátce je, co nejkratšeji umím, přitom se rosvítí zelená dioda v sousedním poli Sat2. 4. Při dalším stlačení se rosvítí dioda v poli TV. Nezmatkuju, nedržím palce trvale na obou, jsem klidný (á) a myslím na příjemné věci. Nepouštím Code dokud nedosáhnu svého. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
janekovaDržím tlačítko CODE, na tlačítko OK ťukám co nejkratší umím , žádná kontrolka se ale nerozsvítí.Asi při tom nemyslím na příjemné věci, jinak si to nedovedu vysvětlit. S Technisatem jsem byl vždy spokojen , ale teď už nevím opravdu jak dál .Jinak všem děkuji za dosavadní rady. |
janekova
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...A co restart prijimace, vytazeni zdroje ze zasuvky a pak po chvili znovu zapojeni do site, byl proveden? Ceho jsem si vsiml u Technisatu při prvotni instalaci je, ze ma většinou zapnute napajeni anteny v menu. Byla nastavena tato volba na vypnuto pokud nepouzivate aktivni antenu s predzesilovacem? |
HYPER
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...Tlacitka na prijimaci funguji? |
HYPER
|
|
janekovaTlačítka na přijímači fungují.Restart nepomohl. |
janekova
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...Nevím, jak u tohoto, ale u starého Digipal 2, bylo možno nastavit přímo v Menu přístroje. (ICR Code). Možná to tam také najdeš. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...Oprava - IRC |
radek1
|
|
RE: Technisat Digipal T2 DVR a dálkové ovládín...Zmáčknout SAT1, nebo SAT2 spolu s tlačítke OK. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
|
|
DoplněníDo toho Menu ovládacími prvky na přední straně. |
radek1
|
|
VyřešenoPo rozhovoru se servisním oddělením prodejce asi vadné dálkové ovládání.Zasláno jako reklamace k výměně.Ještě jednou děkuji všem za snahu pomoci. |
janekova
|
|
dálkové ovládáníZákladní zjistĕní funkcnosti DO je když se podíváte na tu infra diodu přes dikitální foťák je jedno jestli je v mobilu nebo ne, když tlačítko na DO je stisklé infra dioda musi blikat |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|