![]() |
|
mapavysilacu - Vzdálenost a terénní profilNechtějí se mě zobrazovat směry na vysílače z daného místa při zobrazení v PDF. Bylo vždy jako první nahoře. Vidím pouze terénní profily na jednotlivé vysílače. Za každou radu díky. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
RE: mapavysilacu - Vzdálenost a terénní profilNo nevím, pokud někdy byl výstup v pdf, tak teď tam nic podobného nevidím a dokonce v sekci "vzdálenost a terénní profil" není vůbec nikde žádný ter. profil. Buď tedy chyba stránek, nebo placená funkce. Jak vždycky říkám, pokud nefunguje poslední záchrana - vymazání cookies, pak to nefunguje opravdu.Použijte "Libovolný Profil", tam alespoň něco uvidíte. Jen musíte vědět, kde vysílače jsou. Nebo. Použijte mapy.cz - tam profil též je. Jen musíte vědět, kde vysílače jsou. Nebo. Použijte https://digi.ctu.cz/dtv/ - tam profil též je. Pokud se některá linka nezobrazí, tak klikněte na puntík žádaného vysílače. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
@mirasatDíky, cookies nepomohly. Jinak výstup (export PDF) je po dvojkliku na zelenou šipku daného bodu (uprostřed). |
radek1
![]() |
|
RE: mapavysilacu - Vzdálenost a terénní profilMě to funguje dobře. Vyberu vysílač, dám vytvořit export v PDF, a terénní profil se ukáže.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@palermo67To mě taky, ale dříve se před profily a tabulky s kanály (úplně nahoře)zobrazoval po zvolení sat.mapy daný dům a směry od něho. Dá se to obejít po vyhledání místa příjmu print screenem, ale dřív to tam bylo![]() |
radek1
![]() |
|
@radek1Prča. Zelená šipka - jediná věc, na kterou jsem neklikal. Díky.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
![]() |