Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

satelit do tv a pc přes přijimač?

Chtěl bych sledovat satelitní vysílání v pc přes tenhle sat. tuner.http://www.neven.cz/kategorie/pocitace-a-kancelar/tv-tunery/dvbsky-s960-dvb-s2-usb-externi-satelitni-tuner/
V součastnosti mám tv samsung s integrovaným tunerem. Skylink karta je v tv.
Chtěl bych k televizi koupit hd sat. přijímač a kabel propojit s tv a pc abych nemusel mít 2 paraboly a taky karty.
Pokud se najde někdo, komu běží na jednomu přijímači více zařízení a nějaký vhodný by mi doporučil.
Díky.

zaky
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@zaky

Vše se dá udělat, chce to nějaký vícetunerový Linux E2 a možná PCIe kartu do PC, je určitě lepší než USB.

matchboxx
Registrace: 9/2012

matchboxx

Po kartách sem se koukal, ale vypadá to, že se už skoro vše dělá přes usb.
Tenhle přijimač by na to byl vhodný?
https://www.mall.cz/satelitni-prijimace/ab-cryptobox-752hd?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EC&utm_content=satelitni-prijimace&utm_term=1201091

zaky

RE: satelit do tv a pc přes přijimač?

Právě že přes USB se toho dělá hodně málo, a jak ten Cryptobox propojíš s PC?

matchboxx
Registrace: 9/2012

No to právě tady hledám rady co jde s čím zkombinovat. Já těch karet do pc moc nenašel. Většinou jsou na pozemní vysílání.

zaky

Jak už někdo psal - vícetunerový linux přijímač a máš vystaráno. Např. VU můžeš nakrásně sledovat a ovládat přes primitivní OpenWebif a nebo přes apku VU player v Androidech. Linux umí i transkodovat do streamu, ale tady je to kvalita naprd, protože se datový tok pohybuje pouze okolo 1 mega.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Pokud jde natáhnou druhý koax , Twin LNB , pokud je to PC a ne notas , tak dva HD přijímače nasdílet kartu a je po problému......

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

koax jsem chtěl natáhnout z paraboly do přijímače k tv a druhým koaxem do
pc tuneru na který jsem dal odkaz v prvním příspěvku. Jen nevím jak to vše propojit.
Spíše mě zajímá, který přijimač koupit.
Je lepší mít usb nebo tv kartu? Popřípadě nějaký odkaz.
Komp je stolní.

zaky

@zaky

Drz sa tych rád o Linuxe a streamovani po sieti, inak mas velky problem ak nechces kupovat dalsiu dekodovaciu kartu.
Ten prijimac by mal mat aspon 2 dvb-s tunery, ak to chces TV/PC nezavisle, a poistka do buducnosti je CI slot a podpora HEVC kompresneho kodeku.

DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam

carbaj
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra