, sekce: Jiné placené TV |
|
Vstupní citlivost přijímačeDnes mi přišel set-top-box, značku uvádět nebudu. Úplně mě vyvedla z míry citlivost tohoto přijímače. Ty programy, které jsem chytal s anténou se zesilovačem a občas některé ty vzdálenější kostičkovaly, tak nyní jdou perfektně, bez jediné kostičky. Dříve jsem měl naladěno pozemně okolo 60 kanálů, nyní jich mám 125, to jsou stanice, o kterých jsem dříve vůbec nevěděl a všechny bez kostičkování.Potom ať mě někdo v krámu vykládá, že citlivost je u všech přijímačů stejná, tak s ním asi vyběhnu. Jiná věc je, že se to neuvádí. Ale místo složitého laborování s anténou, je lepší a lacinější zakoupit takovýhle přijímač a je po starosti. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
RE: Vstupní citlivost přijímače... no až taký nezmysel to nieje, keď pred pár rokmi sa mi dostal do rúk dvbt prijímač silvercrest - model si už nepamätám a vstupnú citlivosť mal uvádzanú -107dBm pre 75 ohm, skutočne nameraná citlivoť bola cca -110dBm ( čo je zhruba 0,87μV )a dali sa na nom prijímať tv stanice ktoré na iných dvbt prijímačoch nešli, je pravdou, že od vtedy som sa s tak kvalitným vstupom u DVBT prijímači už nestretol, sú stále menej citlivé ( hluchšie,hi ) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 375 |
|
|
RE: Vstupní citlivost přijímačeJa som citlivosť prijímača DVBT kedysi riešil výmenou jeho vstupného tranzistora za kvalitnejší alebo citlivým anténnym predzosilňovačom. Tým sa to asi dá vyriešiť aj teraz. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
|
|
@mirasatto jsou tvoje stranky co uvadis ten odkaz ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
|
|
@kaosJsem strůjcem obsahu. Rozhodně jsem ty záležitosti nevynalezl, jen je komentuji.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
@mirasatto echo tam mas pekne podane, dik za info |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
|
|
@mirasatHezký obsah, ale ty nestejně vysoké obrázky s automatickou rotací v půlce stránky, které mi ve spodní části stránky posunují řádky při čtení nahoru - dolu jsou na zabití :-) |
tecka
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 90 |
|
|
RE: Vstupní citlivost přijímače@kaos: Není zač.@tecka: Ručně se dají gestem dostrany zastavit, alespoň na miniOpeřeBeta. Obecně funkcionalita je dost omezená, možnosti jiných řešní galeríí tam ale jsou, tak uvidíme. Já opravdu webowky psát neumím, proto tohle lama řešení Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|