, sekce: Zkušenosti |
|
VideoRedo TV Suite V5Prosím má někdo zkušenosti s programem Video redo Tvsuite V5? Jsem si ho právě zakoupil a chci převádět a vypalovat nahrávky na DVD Video ze satelitního příjmače co nahraji.Prosím je někde v nastavení nebo jak- prostě vystříhám reklamy atd- to je v pořádku pak zadám přidat na DVD a poté vygenerovat DVD proběhne převod, vypálí to na DVD to je v pořádku, pak to pustím ale obraz je o proti originálu dost jiný. Nejenom že se mě zdá neostrý, ale hlavně místama jako úplně takový jakoby kostičkový rozmazaný a pak zas zaostří a tak se to střídá v nepravidelných intervalech, podotýkám na originále nic takového není. Mělo by to i opravit chyby ten program ale místo toho je to ve výsledku ještě horší. Mám ho legálně koupený zaktivovaný klíč všechno, Prosím o radu kde mám chybu. Děkuji RadovanSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
|
|
@kočičkana střih chodí super na snímek |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 471 |
|
|
pierrepetrVšak píšu střih funguje ale po překodování na formát DVD Video ten obraz není dobrý- tak někde je chybaSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
RE: VideoRedo TV Suite V5DVD Video neumi HD. A VideoReDo ti udela pro prevod na DVD Video kompletni preformatovani. Koupil bych si HDD a vykaslal bych se v dnesni dobe na DVD...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 634 |
|
|
RE: VideoRedo TV Suite V5Myslím si, že v dnešní době konvertovat nahrávky na DVD je zbytečné, když minimálně každá TV má USB vstup pro připojení datového nosiče. Navíc nyní se většinou vše už vysílá v AVC H.264 (případně v HEVC H.265) a změnou na DVD formát je použit pouze kodek MPEG2. A navíc, pokud je zdroj HD, tak dochází ke změně rozlišení na SD (720x576). Na MPEG2 je potřeba podstaně vyšší datový tok než třeba u H.264.Ale budiž. 1) zvýšit bitrate snížením počtu nahrávaných minut 2) upravit nastavení výstupu DVD: - režim kodéru: dvouprůchodový - zrušení prokládání: vypnuto VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486 |
|
|
@kočičkavšak toto si riešil pred mesiacom na abforeDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: VideoRedo TV Suite V5v jednoduchosti ten prevod rozlíšenia nie je taký kvalitný, ako si očakával. a ďalšia slabina môže byť kvalita kódovania do MPEG2.riešení je milion, ale v stručnosti je osvedčený postup používať na načiastkové úlohy programy, ktorých kvalita je osvedčená. teda na strih je Videoredo skvelý, sám ho používam, ale ďalej už používam iné programy. z ohľadom na kvalitu už by som žiadne prepočítavanie rozlíšenia už nerobil. VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 550 |
|
|
RE: VideoRedo TV Suite V5Kup si HD dnes už sedá kopit 1TB za slušnou cenu a VideoRedo použí jen na vystřižení reklam dvd už jsem nepoužil několik let |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 947 |
|
|
Video redoSirMaxAle budiž. 1) zvýšit bitrate snížením počtu nahrávaných minut 2) upravit nastavení výstupu DVD: - režim kodéru: dvouprůchodový - zrušení prokládání: vypnuto takže toto tam mám nastavit upravit parametry výstupu rozlišení neměnit nebo 720x576? bitrate 9.00 Mbps HQ ? režim koderu dvouprůchodový? zrušení prokládání - tam co mám nastavit? max délka GOP ? Tam je jakéhosi nastavení- přece to musí fungovat tak drahý software pele1 Ano řešil, řeším to furt- jsem si bl..ec koupil Videroredo5 jsem měl 4 a myslel jsem si že to bude dobré však je to stejné, tak mám asi chyby v nastavení Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
RE: VideoRedo TV Suite V5Chyby mas. Ale hlavne v tom, ze v dnesnej dobe z videa v h264 chces dvd video! Naco, preco?!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 711 |
|
|
@kočičkaPokud to dáváš do formátu DVD-Video, tak nemáš možnost změnit rozlišení (jedině snad ještě zmenšit na 352x576). Pod tlačítkem "Upravit parametry výstupu" a záložkou "Volby videa" nastavit:- režim kodéru: dvouprůchodový - zrušení prokládání: vypnuto VideoReDo funguje dobře (za tu cenu). Asi nemáš představu o tom, co je to drahý software (rozhodně to ale není $95.99). A pokud bys zůstal u v4, tak by ti nešlo video AVC H.264. Máš nějaký racionální důvod v dnešní době konvertovat nahrávky do DVD-Video ??? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
Video RedoDobrá no, děkuju moctak nastavím bitrate na 9.00 HQ Rozlišení 720x576 víc nejde to chápu Režim koderu dvouprůchodový Zrušení prokládání- vypnuto. Velikost nahrávky nemá náhodou vliv na kvalitu obrazu asi blbost že? VideoReDo funguje dobře (za tu cenu). Asi nemáš představu o tom, co je to drahý software - a je tedy nějaký lepší software na to převádění? racionální důvod- známá to chce je zvyklá na DVD a já taky jsem zvyklý na DVD A Vy ukládáte upravené filmy kde na HDD úložiště? To by musela mít nejméně 2TB HDD chce náhrávat seriál který má asi 200 dílů Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
RE: VideoRedo TV Suite V5ale na tom DVD bude tá nahrávka vždy degradovanáDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
@kočičkaSkús Any Video Converter, neviem akú verziu mám aktuálne pretože nie som momentálne doma, ale dokáže nastavovať kvalitu zvuku či obrazu pri prevode do DVD-formátu a to samozrejme aj z HD-formátu.Rozhodne ale, ako píše správne pele1, kvalita obrazu bude o niečo horšia. |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
|
|
@kočičkaVed video aj mp4,ts, mkv s h264 mozes dat na placku, alebo placky. |
Kasr
|
|
@Kasrotázkou je, zda to DVD přehrávač přehrajeVU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
@kočičkaSamozřejmě, že nahrávky ukládám na HDD.Pokud by každý díl byl v HD a měl 45 minut, tak s bitrate kolem 5 Mbit/s + něco pro audio stopu, mi to vychází na něco málo přes 300GB. Pro SD by stačilo 1,5Mbit/s, což by bylo asi 100GB. Vše v AVC H.264. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
@Cage@ Cage Zas kupovat další software myslíš prosím že je lepší než VideoRedo TV Suite 5?Ved video aj mp4,ts, mkv s h264 mozes dat na placku, alebo placky.- kasr a jak to mám zkusit? To asi DVD přehrávaš nepřehraje Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
@kočičkaDvd player v dnesnej dobe uz nepouzivam.A placku dam do pc a prehram sietovo v tv. |
Kasr
|
|
@kočičkaAny Video Converter by měl být v základu freeware, což umožňuje minimálně vyzkoušení. Před lety mi na něm ale něco vadilo (už si nepamatuji co) a proto jsem se v té době rozhodl pro jiný SW.Pokud bych si teď kupoval nějaký další, tak by rozhodně měl zvládat HEVC H.265 a mít podporu HW enkodéru na grafické kartě (nejlépe NVENC). VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
@SirMaxA jaký by to teda z dovolením měl být za software?Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
@kočičkaJeště nemám odzkoušeno, a to už to mám v plánu přes půl roku.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
SirMaxAha tak promiň jasně tě programů je tolik a stejně asi na DVD video nic pořádnéhoSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
@kočičkanemyslím si, že je nutné ho kupovať. treba vyskúšať free verziu a potom nájsť spôsob ako si ho zohnať plne funkčný |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
|
|
@kočičkaZkoušel jsi to dvouprůchodové kódování? Mělo by to odstranit tu opakovanou pixelizaci obrazu. Pokud by jsi chtěl ostřejší výstup 720x576 z 1920x1080, tak zkus nejprve uložit video do souboru jako MPEG-2 a v "Nastavení profilu" zvol "Režim zpracování: Vynucené překódování", rozlišení 720x576, dva průchody, požadovaný bitrate a v pokročilých volbách (úplně dole) zvolit "Rezize Method: Lanczos". Z výsledného souboru/souborů pak vytvoř DVD.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
|
|
SirMaxDěkuju už to zkouším nastavil jsem dvouprůchodové kodování Bitrate 9.00 HQ ,výstup 720x576 ty nahrávky ani nejsou v HD které teď konvertuji akorát nevím kolik prosím to asi taky je dúležité na tu kvalitu? jich umístit na to jednovrstvé DVD- já jsem jich tam nacpal 11 nahrávek a jedna je kolem 40 minutBitrate na audio jsem nechal 64 prosím a co tam znamená ta možnost dvouvrstvé DVD tak to je jasné ale ta obecná složka (10GB max)? Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|