![]() |
|
VideoRedo TV Suite V5Prosím má někdo zkušenosti s programem Video redo Tvsuite V5? Jsem si ho právě zakoupil a chci převádět a vypalovat nahrávky na DVD Video ze satelitního příjmače co nahraji.Prosím je někde v nastavení nebo jak- prostě vystříhám reklamy atd- to je v pořádku pak zadám přidat na DVD a poté vygenerovat DVD proběhne převod, vypálí to na DVD to je v pořádku, pak to pustím ale obraz je o proti originálu dost jiný. Nejenom že se mě zdá neostrý, ale hlavně místama jako úplně takový jakoby kostičkový rozmazaný a pak zas zaostří a tak se to střídá v nepravidelných intervalech, podotýkám na originále nic takového není. Mělo by to i opravit chyby ten program ale místo toho je to ve výsledku ještě horší. Mám ho legálně koupený zaktivovaný klíč všechno, Prosím o radu kde mám chybu. Děkuji Radovan![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
@kočičkaPokud jen vystřihuješ reklamy a máš v nastavení profilu "Režim zpracování: Inteligentní překódování", tak se nastavením vůbec nezabývej - automat by měl zvolit vše podle parametrů zdroje. Pokud je zdroj MPEG-2 a chtěl bys to převést do H264, tak je v pokročilém nastavení dalších cca 25 parametrů, které mají vliv (některé výrazný) na výsledek/rychlost/kvalitu kódování.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@kočička"Transport stream TS nebo jiný formát?"Co si takhle nejdříve něco přečíst o kontejnerech (MPEG PS, MPEG TS, MKV, MP4 ...) - internet je toho plný. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMax děkuji moc všemDěkuju, děkuju moc, nechám to tak jakési parametry furt nastavovat,jakési formáty nechám inteligentní překodování, funguje to jak to funguje, podívám se na internet ale stejně nic nevystuduji, v závěru jak píšete DVD video formát je takový jaký je. Tam nepomůže žádné studování.A když budu chtít si zachovat to HD rozlišení tak jedině nechat nahrávky na HDD nebo na USB flešku v nezměněném formátu, pouze vystříhat reklamy a nic nekonvertovat to je závěr. Moc moc Vám všem děkuji za vše ![]() ![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |