![]() |
|
Pozor! Rai 4K je FTAKanál Rai 4K s pořadem o kterým jsem již psal o Osvětimi vysílá volně bez nutnosti karty.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Pozor! Rai 4K je FTARai se rozhodla na poslední chvíli pořad zpřístupnit celé Evropě z důvodu vyjímečného a důležitého tématu jako byl holokaust. Freq. 11.075 V 27500 2/3Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckno nekecej ty vole a je to cesky nebo slovensky. jak ne proc sem furt cpes tu makaronštinu.. dyť ti honentoti ani skloňovat neumi!! |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerto je info pro ty,co umí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Pozor! Rai 4K je FTAumím makaronsky, ale nemám 4k![]() 1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
Díkyza info![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
sorryDíky za info![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Pozor! Rai 4K je FTATo je snad poprvé co se mě doslova udělalo špatně při sledování nějakého pořadu. Nacisti=zvířata. A to používám slušný výraz, abych nedostal ban. Fuj! Každopádně díky za skvěle natočený dokument plný emocí.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
FranckNeber tu vůbec jako utok.Dal jsem si čas a díky Tvé reklamě a propagaci jsem byl zvědavej.Ale ta slátanina to byla bída. Věci holocaustu a vůbec válečný mám rád viděl jsem toho hodně ale tohle se nepovedlo.Bez emocí,ty okatě hrané historické záběry,bídná hudba,ten vypravěč to vyprávěl jak pruvodce po zámku.Prostě nic,prázdno.Takové dokumenty a filmy Tě musí donutit zamyslet se,bát se,držet v napětí,posmutnit. Prostě takové věci je kumšt a umění točit.Vašim to moc nejde.Ted jsem si vzpoměl ještě na jednu blbinu od vás "Život je krásný"(i když to byla komedie) Film Šindlerův seznam to jiná káva to v člověku nechá silný emoce,(i když to byl jen film) ale ten váš dokument fakt ne. Ale je to jen můj názor nic víc.Podstatné že Tobě se to líbilo.Každý jsme jiný. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Pozor! Rai 4K je FTATo je zase vlákno, minestra se nemůže rozhodnout, jestli děkuje nebo ne, francek taky děkuje /svému bývalému zaměstnavateli/, ale všechno je to s křížkem po funusu. Ale uznávám, když něco zajímavého bude volně ve 4K, tak máš důvod to sem cpát, ale příště at to RAI nedělá na poslední chvíli. Pořad jako takový nemá význam hodnotit, tohle by se mělo povinně vysílat ve školách, my nechme dějiny dějinami...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@silesianFašounském státě ? To myslíš vážně? Myslíš že ti lidé kteří v Itálii žijí dnes jsou nějací voliči Mussoliniho? To je síla co tu někteří jedinci dokáží vyplodit za ....![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@franck"To je snad poprvé co se mě doslova udělalo špatně při sledování nějakého pořadu..."No predstav si, francku, že každému normálnemu užívateľovi tohto, pôvodne odborného fóra, sa uděla špatne z tých tvojich spamových príspevkov o "baječnej RAI" a ich vysielanom programe, ktorý si každý môže zistiť aj sám bez tvojho precitlivelého komentára na pol strany. ![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@Nibiru![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@franckpsal si,že si bývalý zaměstnanec RAI! Ano.pokud ses tam choval stejně jako tady (a všude jinde) není se co divit,že se s tvojí maličkostí rozloučili...![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
@jamess96Narozdíl třeba od tebe nebo jiných dělá franck svému bývalému zaměstnavateli PR in memoriam. Mě by zajímalo kolik bývalých zaměstnanců v ČR neplive žluč na toho současného, o bývalým nemluvě. :)AV kvalita talyjánských programů je oproti CZ v jiné dimenzi. Kolik z Vás(nás), kteří prsakjí na příspěvky franka, čučelo začátkem 90let na OK3 na Kožený kalhoty nebo Tuty z Fruty aniž by rozuměli jedinému slovu? Kolik z Vás(nás) hltalo analog při spuštění z Astry 1, aniž by rozumělo jedinému slovu? VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@meduzkaDíky. Jen bych Tě doplnil: já nedělám PR. Pouze mě baví psát o televizním dění a kdyby i např. skupina Mediaset byla FTA, psal bych i o jejích pořadech. S Rai mám dodnes výborné vztahy (přesněji řečeno s býv.kolegy) a protože jsem viděl na vlastní oči jaká velká "mašina" to je, dokonce z BBC se k nám chodili učit a inspirovat, tak jsem si myslel (a myslím), že bych se mohl podělit i s jinými čtenáři o zajímavých pořadech, technických novinkách apod. Nic jiného v tom není. Práce v Rai jsem se musel bohužel vzdát já z osobních důvodů (i když s těžkým srdcem), protože jsem pracoval v Miláně, tedy poměrně daleko od domova a už nebylo v mých silách jezdit sem a tam. I když jsem tam měl služební byt. Musel jsem se vracet často domů... Ale bylo to moc pěkných 10 roků. Poznal jsem spoustu znamých celebrit - od sportovců po herce, zpěváky i politky a taky jsem se hodně naučil.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Pozor! Rai 4K je FTA"dokonce z BBC se k nám chodili učit a inspirovat"...no ty si neskutočný bavič národa ![]() ![]() ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
@CageNo bavič třeba jsem, ale je to pravda. A místo spamování, zkus taky občas napsat něco zajímavýho.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
fracku"a taky jsem se hodně naučil. ;)"tam ses naučil udávat lidi a veřejně se s tím chlubit??To ti v RAI tolerovali? A jediný kdo tu spamuje jsi TY!!! |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@franck"A místo spamování, zkus taky občas napsat něco zajímavýho".Jedno lepšie ako druhé. ![]() ![]() ![]() A pokiaľ niekto zaraďuje BBC do kategórie "učte sa od RAI" tak to už je potom úplný zúfalec. BBC je, ako všetci vieme /teda okrem teba/, špičkový výrobca dokumentov a ten kto má trošku dokumenty rád, a menej zaslepenú hlavu ako ty, tak je mu zaradenie kvality do akej patrí BBC a do akej RAI úplne jasné. ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
![]() |