Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Změna pojmenování HDMI vstupu

Potřeboval bych vymazat přidaný název HDMI vstupu u novější TV Panasonic. Jsem už bezradnej i google mlčí. Kravinka a jak potrápí.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Změna pojmenování HDMI vstupu

A co navod, pripadne el. navod v tv, niektore to maju, neviem ako panas.Mozno nie vymazat ale premenovat?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@mirasat

Mám asi rok Panasonik TX-50EX780E.V menu je položka s názvem zobrazení a v ní je označení vstupu.Tam by to mělo jít. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Díky MOOOOC R^
Nastavení-Nastavení zobrazení-Označení vstupu
Byl jsem v tom nastavení, ale nevšiml si první položky v pořadí :laughing:

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat

Mám podobný problém.(Panasonic)

Nejde mi pojmenovat HDMI vstup vlastním názvem. Nevyhovují mi nabízené názvy. Po vyskočení okna s klávesnicí a napsání vlastního názvu se mi po potvrzení "OK" název nezapíše a
zůstává ten původní(z nabízených názvů).

gray
Registrace: 12/2009

@gray

Vzhledem k tomu, že jsem vymazal písmenka, nic nepotvrzoval a jen z toho vyjel, to zkus také.
Sice TV je jinak fajn, ale zapracoval bych na některých detajlech v ovládání.

mirasat

@gray

Já tam ted mám u toho panáka polovičku tak jsem u druhé TV.Až se tam dostanu tak napíšu-už si to totiž nepamatuji z hlavy.Ale jde to.Také jsem tenkrát chvilku s tímto problémem laboroval.Možná máš tam poslední FW?To mne jen tak napadlo a nemusí to problém řešit. ;)

hobo

Matně

si vzpomínám do menu označení vstupu musí být u příslušného vstupu pouze nápis označení vstupu- OK klávesnice napsat a potvrdit.Ale fakt bych musel být u TV přímo.

hobo

@gray

Už jsem to zkusil-napsat nový název a pouze vyjet z menu-nic nepotvrzovat tlačítkem OK. ;)

hobo

@hobo

To je právě ten problém. V návodu na obrazovce je jako potvrzovací tlačítko "OK" označeno tlačítko pro vyskočení z otevřeného podmenu. Skutečné tlačítko OK na ovladačí slouží k potvrzení vybraného písmenka. Takže nic potvrzovat vlastně nejde, protože chci-li se vrátit zpět, tak automaticky potvrzuji.

gray

@gray

No u mne to funguje na výše popsané mojí TV tak,jak jsem napsal v posledním příspěvku.Naskočí klávesnice napíšu název příslušného vstupu a tlačítkem back/return vyjedu pryč z nabídky celého menu až do čistého obrazu.

hobo

@hobo

Přesně stejně to dělám, ale po vyskočení se nový název neuloží. Hledal jsem i software, ale mám ten nejnovější. Asi se na to už vykašlu, ale ne že by mě neštvalo, že to nefunguje. Dík za rady !

gray

@gray

No pak jedině ten el.návod-pokud ho TV má, nebo najít pdf návod na netu-v podpoře.

hobo

@hobo

V e-návodu i v pdf-návodu je uveden postup jak ho děláš ty i já, jenže u mě nefunguje a u tebe ano, asi nějaký zádrhel v softwaru. Už to nebudu řešit, není to podstatná závada
. Zdravím !

gray

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra