![]() |
|
DIGI SK - skúsenosti s KaonomMam Magiosat s Kaonom CO 1300 /u DIGI tuším Kaon NA 1170/, je to ten čo mu spredu kúsok trčí karta, neviem presne kedy sa začala objavovať porucha, ktorú ja volám "padol mi soft, alebo padol mi STB", skrátka väčšinou pri pridavaní alebo uberaní hlasitosti /môže to byť aj po inom príkaze/ sa nachvílu v obraze objavia hore dole vodorovné pruhy a potom box padne![]() Moja otazka na zákazníkov DIGI a majitelov týchto shitov /Kaon/ je, či sa niekto stretol s týmto "javom", alebo je to bonus iba u Magiosatu. Boxy pre Magiosat dekodovali Conax, boxy DIGI Nagravision , už cca. pol roka Magiosat vymieňa boxy za novšie tiež s Nagrou, neviem ako je to u tých novších Magiosat Kaonov /Nagra/ či tiež padajú. Ak u DIGI Kaony nepadajú prejdem k nim. |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
@satylua co tak zabehnut si na telekom forum ?tu nikto nekuka fdigi.. tu kazdy len kradne v podobe sharovania od rusa |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
kaon digimám ho asi 3 roky, šlape super.Nezamrzol ani raz, a to ani pri šialenom prepínaní mojej polovičky, epg super rýchle pohyblivé, nastavitelné. Nevadí mu teplo... Pripomína mi systém ako majú skyboxy Amstrad (UK). |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
@arionermal by si podať trestné oznámenie.Kradnúť sa nesmie...! |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: DIGI SK - skúsenosti s Kaonompouzivam dva DIGI Kaony uz asi 3 roky, zatial bez problemov. |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: DIGI SK - skúsenosti s KaonomPokud chce pouzivat jednoho operatora staci KAON (cena/vykon). Nenabizi, ale kdovi co pro multimedialni zalezitosti (HBBTV, Youtube, KODI nebo vlastni poskladani programu atd) pro tyto uceli je lepsi vlastni STB (idealni s Enigma2) a nasledne CAM modul s kartou operatora, pripadne kartu do unictecky (skylinky nebo Freesat)...Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
![]() |