![]() |
|
Skylink,budou nejake novinky?Tak koukam Skylink stále spi nic nového,akorat dnes do LG tv Skylink live,a stále nic,zadne nove programy,novinky krome te dnesni,je to ubohy |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
ty tuČo vypisuješ . Spam za spamom.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
ani neviesco je spam, tak nemystifikuj...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?To by som sa musel volať ako ty.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Zadne velke novinky u Skylinku rozhodne nelze ocekavat podle mne. Maximalne postupny prechod na VO. Mozna se CRW letos vypínat ještě nebude a to napr. zduvodu klesajici klientely. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Z důvodu klesající klientely? Ty máš nějaká HODNOVĚRNÁ čísla? Nebo ses dovolal na TV8? :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSZdrazuji a soucasne snizuji nabidku... ty jsi nedaval v ekonomii na stredni skole pozor? Takto se nechova rostouci firma. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@MikekA čo zdražujú a kedy? A ponuku znížili o aj tak nesledované programy. To že tu sledujú dvaja nejaký program ešte neznamená, že to sleduje 90% abonentov. A k tomu klesajúcemu počtu klientov. Veď prešlo zopár ľudí inde hlavne kvôli športu, ale pre istotu si nechali základ Skylinku. Takže o pokles vôbec neide. Ako PoldaS hovorí, lepšia alternatíva na Slovensku a v Čehách ako Skylink nie je. Či sa to niekomu páči alebo nie. A pochopte už konečne, že šport hlavne futbal sleduje pravidelne 1% ľudí. Hovorím to tak, že mám len Skylink základ+freesat. A nie som žiadny agenr Skylinku.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@peterskže nie![]() ![]() ![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Nevím co kdo zdražuje, serpo stojí na rok nebo dva roky furt stejně a Smart nebo plná nabídka je taky beze změny. Flexi 7 bylo překlopeno na Flexi 10, takže za jinou službu je jiná cena, což je v cajku. A pak bylo nějaký sloučení Multi/Kombi/HD+/MultiHD, takže i tady není úprava ceny nic divnýho.A že se takto nechová firma? Tos asi právě spadl z Marsu, protože změny programové nabídky a úprava cen se týká naprosto všech PayTV poskytovatelů bez výjimky. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSČoveče, ty musíš být snad Glisníkův brácha nebo alespoň zaměstnanec marketingu Skylinku. Pokud někomu zruším levnější službu, kterou si sám vybral, a donutím ho přejít na vyšší a dražší, tak to podle tebe není zdražení? Pokud zdražení provedu hned poté, co zruším 4 HD programy, tak to rozhodně není běžná úprava ceny, které opravdu provádí všichni. Ty tvoje blafy jsou úplně shodné s tím, co píše Skylink ve svých marketingových prohlášeních - aneb zrušíme programy a nazveme to "změna naladění některých programů". |
Mikek
![]() |
|
@pele1Čo nie? Agent? Tak aj Ty si agent Digi![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Povykládáme si pokud to pojede stejným stylem tak za tři až čtyři roky.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@peterskagent nemôžem byť pretože vidím aj negatíva a čo sa týka toho že prešlo pár kvôli športu tak to sa pekne mýliš realita je trošku iná prechádzajú aj nešportovciDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Mikek@ Plácáš pitomosti, protože Skylink nikomu nezrušil předplacenou službu. Já sám jsem měl balíček MINI a zůstal mně do konce předplacenýho období, i když se už v ceníku nenabízel.A programy přicházejí a odcházejí, takže něco ze zruší a něco novýho zase objeví. Děláš z komára velblouda. Zjevně jenom proto, aby sis na ten "zlý" Skylink něco našel. Ale moc ti to ovšem nejde... Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@pele1Negatíva Digi vidíš? Tak je dobre. Realita je taká, že zanedbateľný počet odchádza a aj Tí si nechajú Skylink základ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@PoldaSnezlob se na mne,ale evidetně má v tomhle ohledu pravdu nick Mikek.A pokud otevřeš pořádně oči,tak proč si myslíš,že Skylink ne tak dávno odpojil dva Transpordéry a kanály z nich přesunul na zbylé TP-to dělá "prosperující firma" a nebo někdo,kdo začíná šetřit(proč asi...).Nemluvě o tom,kolik HD programů ůplně vyřadily a nebo "překlopili" do SD. Já jsem si nedávno tu práci schválně dal a docela mne to překvapilo...A další-balíček Kombi-ten se náhodou v květnu či kdy nezvyšoval? Myslím že ano ... Hledal jsem to k vůli ségře,která už také zvažuje o STOP Skylink jako já před rokem.... Jak jsem kdysi psal,před 7 lety byla situace ůplně opačná a byl jsem zato tehdá rád,když ta platforma skvétala,ale od roku 2016 se vše pomaličku začalo otáčet... To je ale můj názor-pochopitelně počítám s tím,že napíšeš ůplný opak a budeš Skylink vychvalovat... ![]() ![]() How ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?jamess96@ Skylink si může přesouvat programy dle libosti, kdysi taky odpojil TP 11876 a posléze asi po roce na něm zprovoznil nový programy, takže se snažíš akorát udělat z prdu kuličku. Přičemž každý podnikatel se snaží šetřit náklady, takže i kdyby důvodem byla úspora za nájem kapacity, tak na tom není nic divnýho. Možná tedy ty sám podnikáš stylem, že vyhazuješ prachy do kanálu a bereš to jako normál, ale to je spíš výjimka.A kolik HD programů Skylink vyřadil oproti tomu, kolik jich za ty roky zařadil, to je pro tebe asi hodně velká matematika, že? Tak si tu práci zkus dát znovu a možná budeš sám příjemně překvapen :-) Jinak pochopitelně napíšu opak, než ty, protože se na Skylink dívám stylem jsem spokojen = využívám ho a nejsem spokojen = jdu o dům dál. Rozhodně ale nemám potřebu jako bývalý abonent nějaké platfromy neustále dokola blábolit, co by kdo měl zařadit/vyřadit, jestli má takový nebo onaký ceny apod. Je to věc operátora a jeho podnikatelská strategie, ne moje starost. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSCovece ty se dej na politiku. Tve odpovedi jsou typicka demagogie, ze by se ledasjaky politik nemusel stydet. Takze kdyz zdrazi, ale nechaji ti dojet tvuj jiz zaplaceny balicek, a vice zaplatis az pak, tak to podle tebe neni zdrazeni a vse je v poradku? Kdyz zdrazi Kombi a zduvodni to tim, ze to s necim sloucili, ale zakaznik si nemuze vybrat zda chce sloucit chce nebo ne, tak to take neni zdrazeni. Jinak ale zdrazeni je to posledni co by mi na Skylinku vadilo a neni to ani ten duvod proc jsem odesel. Pouze to byla tak nejak ta posledni kapka pote co behem roku zrusili postupne vse, na co jsme se u nich koukali. Naprosto ale respektuju, ze porad muze byt spousta lidi, ktere je Skylink to nejlepsi. Zejmena pokud se nekdo potrebuje divat na Novu 1-18, Gold, Cinema a totez u Primy a jinych uzasnych reklamnich kanalu, ktere vetsina Cechu z me zcela unikajiciho duvodu miluje. Je pravda, ze jejich HD verze v DVB-T nejsou a u i IPTV jen v omezenem rozsahu. Ja ale reklamu v HD nepotrebuji a jakykoliv film je na netu k dispozici a trva zhruba o 2 hodiny mene nez na Nove. |
Mikek
![]() |
|
@PoldaS![]() ![]() ![]() Nic jiného jsem nečekal,jak jsem psal! Jsi "MISTR" v překrucování pravdy a Jakeš s Biljakem se můžou jít zahrabat-klobouk dolů,pane!!! ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Mikek@ Ty seš člověče úplně mimo, protože snad čekáš, že když operátor jednou nabízí nějaký balíček za nějakou cenu, tak tomu tak bude navěky jak láska k SSSR, ne? :-) Prostě Skylink nabízel MINI, ten jsem měl zaplacený a když ho nabízet přestal, tak jsem si ho prostě neobjednal. Asi stejný, jako když Vodafone kdysi nabízel tarif Odepiš za 10 kaček měsíčně a pak ho zrušil. Nebo Netbox měl tarif 30/15 za 299 kaček měsíčně a dneska nabídne akorát 50/50 za 350 nebo 100/100 za 450 kaček měsíčně. A kdo s tím má problém, tak prostě dál u daného operátora nepokračuje a vymalováno.jamess96@ Tvůj problém je, že se v diskuzích tzv. nechytáš a naivně si myslíš, že to zachrání infantilní smajlíci a nejlépe čím víc jich dáš, tím víc Adidas, že? :-) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink,budou nejake novinky?Hádáte se zbytečně.Já jsem zatím spokojený se Skylinkem.Mám flexi 10 a stejně koukám na programy co mám v pozemním ,akorát u skylinku to mám v HD.Někdy využívám Skylink Live.Nepotřebuju 50 -100 programů ,abych byl spokojený.A filmy si většinou stáhnu z netu. |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
@jamess96"Nemluvě o tom,kolik HD programů ůplně vyřadily a nebo "překlopili" do SD. Já jsem si nedávno tu práci schválně dal a docela mne to překvapilo...".A byl bys ochotný ten přehled zde zveřejnit? Třeba to je skutečně zajímavé i pro ostatní. I já bych se rád podíval. V oblíbeném seznamu nemám zdaleka všechny programy Skylinku, mám jen ty, na které se fakt dívám a může se stát, že mi něco uniklo. Kromě Travel Channel HD a History HD mě nic dalšího nenapadá. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscer![]() ![]() ![]() Zrovna pro tene to budu dohledávat-to víš že jo... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
....+1pridali asi 5 nových HD analov - +1 |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
jamess96jamess96 měl by sis to spočítat. Ať se tu tak moc neztrapnujes. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |