![]() |
|
Ako nahrať image vti do vu+ uno 4k se na usb klúč?Na usb kľúči mám urobiť nejaké priečinky, napr. vuplus/vu+uno4kse alebo len normálne skopírujem súbory z priečinka "uno4kse" na čistý usb klúč do hlavnej zložky? |
erzo
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
@erzousb kľúč naformátuj v PC na FAT 32,v PC rozbaľ stiahnutú image pre vúčko a súbor vuplus stiahni na usb kľúč![]() VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Ako nahrať image vti do vu+ uno 4k se na u...ja mám ab cryptobox HD 750 a žiadny takýto problém nemám a kludne si pozerám všetky programy...Vy všetci VU+ - unovci,dunovci inšie nerobíte,len somrujete do tých vaších najlepších prijímačov kadejáké ( nevhodné slová asi 200)... |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
nick211Tak vzpomen, jak si nahrával první image a budeš trochu v obraze. Prostě si to musí vyzkoušet, každý jednou začínal. Ale stejně mám pocit, že máš trocha komplex z toho, že nemáš vučko. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
VU+ FlashingJ mam VU+ taktiez (Solo2,SoloSE aj V2), ako pise kolega vyssie, najlepsie je mat na to samostatne USB,naformatovane ako FAT32 a cely priecinok/slozku vuplus nakopirovat na USB kluc. Mne sa osvedcilo jednoznacne USNcko s LED diodou kde vidno ci cita/zapisuje.. napr Corsair Voyager 16GB verziu mam este![]() Co sa tyka flashovania, tak pouzivam pre mna stabilnu verziu 8.2.3, ale testol som si aj 13.0.9+ a aj ta je ok.. Kolega s Cryptoboxom, VU+ sa mi paci,ze Solo2 mi frci uz 5 rokov v kuse ![]() |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
@nick211Tak ten svoj srot predaj a kup si aj ty nieco poriadne a nebudes im musiet zavidiet.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@nick211![]() ![]() ![]() Pobavil si nás, za čo dík! Ale! Čo by sa stalo, keby si si aj ty kúpil nejaký linuxový stb, hmm? Pretože z môjho pohľadu - vlastniť sat stb nieje iba o prepínaní programov a sledovaní. Pri linuxoch je to vždy aj o iných veciach. Poviem ti zopár príkladov: - linux stb používam napr. aj ako domáce multimediálne centrum - t.j. prehrávanie videa, taktiež audia atď... - linux stb mi robí nekódované nahrávky. - cez linux stb dokážem sledovať domáci kamerový systém. - taktiež je tu možnosť použiť ďalšie, pre mnohých možno aj "najdôležitejšie" pluginy, o ktorých môže nejaký Cryptobox iba ak, tak len a len snívať. - samozrejme obrazová kvalita pri linux stb je zvyčajne lepšia než pri nelinux stb. Atď, atď, atď... Prosto a jednoducho vyskúšaj, na vlastnej koži a uvidíš... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Ako nahrať image vti do vu+ uno 4k se na u...Stáhni image do počítače, sformátuj usb-čko/pokud možno co nejmenší, do 4gb/ a pak dej extrahovat z počítače přímo na usb. Nemusíš řešit kopírování a "priečinky". Vytáhni z pc a máš to...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |