Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Archiv CZ/SK

Kde lze zaplatit a kolik,abych mohl sledovat filmy, které jsou k nalezení na Archiv CZ/SK.prosím o link...a ještě jednu otázku: pokud nemám naistalován doplněk KODI, budu to moci přehrát ve VU+?

Carlo62
Registrace: 1/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Archiv CZ/SK

Musím mať účet webshare, tam si to uhradis a môžeš pozerať, ale ak myslíš stream cinema, ktorý obsahuje Archív CZ/Sk, ano ide to na VU+.

hrenss
Registrace: 3/2011

Ano, myslím přesně to : stream cinema, ktorý obsahuje Archív CZ/Sk
Přihlásím se na webshare, uhradím a jak to dostanu do VU+? Musím se na VU+ přihlásit přes Chromium na webshare, resp.přes jiný prohlížeč? S tím se prohlížečem se mi velmi špatně pracuje přes DO. Budu-li tam mít 10 GB, to prohlídnu dva filmy a mám vyčerpaný limit a musím znovu zaplatit ?Dík za odpověď :)

Carlo62

Do Vu+ si ten archiv musíš nejdříve nainstalovat, soubor s koncovkou ipk... A co takhle si to najít na Googlu nebo YouTube?!

Zemak
Registrace: 9/2016

To: Zemak

Ale já ten ARCHIV CZ/SK mám naistalovaný, dokonce mi některé,ale pouze některé filmy jdou bez problémů, jiné se mi sekají nebo se vůbec neobjeví obraz.Jediné co chci, aby se to nesekalo.

Carlo62

Nebude to sekať, keď si pred platíš účet. Potom si to nastavíš v archíve cz/sk stream cinema svoje prihlasovacie údaje.

hrenss

A ešte nepíšeš aké VU-čko máš sú tam videa s H.265/HEVC , no a potom ... :8)

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Mám VU+ZERO 4K, videa s H.265/HEVC pojedou jako vítr. Nikdy jsem si ale nevšiml, že je tam v archíve cz/sk stream cinema možnost zadat přihlašovací údaje.Je pravda, že jak se to začlo sekat, ztratil jsem o to zájem a neotevíral to.Díky za radu!

Carlo62

Len si to riadne ponastavuj, predplať, skontroluj, že či máš dostačujúci internet a bude to fachčiť.

hrenss

@Carlo62

Predplatné odstráni to sekanie, ale VU+ zero 4k neprehrá všetky videá. Proste VU+ Zero4k si neporadí z niektorými kodekmi a preto pôjde iba zvuk a obraz nie. Robí mu problém avi vo divx a xvid

peto20008
Registrace: 1/2015

Naco mu to vysvetlujes ked to nie je cisto koser ha ? Chudak on ani nevie, ze je to polowarez... Aj ked za nevelky poplatok...

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

@peto20008

Kolenovrty zajímá windowsácky kontejnery jako je avi wmv ixvid a divix. Vuplus 4K je na vrchole a pro kolenovrty to přípony nepodporuje.

prazak
Registrace: 9/2018

Díky za rady všem, služba šlape jak má - teda to,co jsem zatím stačil vyzkoušet.Každý nějak začíná a že mi nejde nějaký film v nejvyšším rozlišení, 4K 3D atd mne zatím netrápí.Nejde mi o poslední filmové trháky,ale spíš o staré filmy a české filmy.Vu 4K mi zatím stačí a zatím ho umím využít tak ze 25% jeho možností.Učím se. ;)

Carlo62

@peto20008

Ahoj, taky mám Zero 4k a trošku mě to štve, že hodně 4k filmů a skoro většina FullHD v h265 restratuje přijímač. Umí nějaký přijímač víc kodeků? Příští týden budu zprovozňovat Octagon SF8008, tak jsem zvědavý jak na tom bude.

honza81
Registrace: 10/2018

@honza81

To reštartovanie je skôr spôsobené image ktorý je v prijímači nahratý. Treba vyskúšať iný image. Napr. pri VTI 13.0.12 som žiadne reštartovanie nezaznamenal.

peto20008

@honza81

Máš tam open ATV ?

Zemak
Registrace: 9/2016

@honza81

Mám vu zero4k a cez sc idú všetky full hd filmy bez záseku. Samozrejme cez LAN. VTI 13.0.12. 4K už nepotiahne...

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy
Registrace: 1/2016

@peto20008

A nerestartoval se ti ani při 4k filmech??

honza81

@janoy

To ano, to mně taky. Většina je FullHD h264, ale FullHD v h265 označené HEVC dělají taky problém.

honza81

@Zemak

Ano, používám OpenATV. Graficky se mi líbí nejvíc, ale asi budu muset začít zase experimentovat :-/.

honza81

@honza81

Výnimočne áno, ale mne to osobne nevadí.

peto20008

@honza81

mymetrix skin si můžeš dát do čehokoliv :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

čierna horizontálna čiara zhora pri pozeraní videa

Pri pozeraní streamovaných videí v ArichvCZSK, ale aj v iných pluginoch môjho VU+ ZERO 4k sa zobrazuje čierna horizontálna čiara zhora pri pozeraní akéhokoľvek videa. Žiaľ z neznámych dôvodov sa nepodarilo nainštalovať podľa nastavení v Archiv CZSK v prehrávači Gstreamer 1.0 HTTP protokol a ani HLS protokol. Napriek preinštalovaniu scriptu gst-plugins-archivczsk.sh vypíše chybové hlásenie Permission denied. RTMP plugin je nainštalovaný, ale aj pri pokuse ho preinštalovať vypíše tú istú chybovú hlášku Permission denied. Prepokladám, že kvoli problémom s inštaláciou HTTP a HLS protokolu v Gstreameri 1.0 sa niektoré videá nedajú prehrávať s obrazom vôbec a ostatné prehráva s hornou horizontálnou čiarou na obrazovke. Ako problém odstrániť? Za rady a pomoc vopred ďakujem.

Gibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2

albal
Registrace: 12/2009

Restarty shrnutí

Tak jsem zkusil image VTI a ta mi sedí na přehrávání asi nejvíc. 4k jede v pohodě, na OpenATV se mi třeba video rozjelo, ale po skoku +5min se přijímač restartoval. Na VTI v pořádku. Každopádně většina FullHD v HEVC nejede na žádné image, ale to mě už tak nežere. Na OpenPLI zase blbnul zvuk uněkterých videí a šla naopak jiná zvuková stopa, která zase na jiných image nejede. No je to prostě alchymie :-D, ale zkusím zůstat na VTI.

honza81

Ještě jeden poznatek, obrazově mi přišlo OpenATV nejlepší, hlavně u HD stanic se mi zdá, že to kvalitněji resampluje na 4k s více detaily...

honza81

Alebo rozhoduje úvodne nastavenie obrazu.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra