![]() |
|
Modul pro freeSATDobrý den, měl bych dotaz. Chtěl bych se zeptat jaký vhodný modul použít k freeSATu když už se nevyrábí ten originální od nich. Mám doma LG TV s verzí slotu 1.3 s orig.modulem modulem od nich, a chtěl bych pořídit další TV s tou samou verzi slotu ale nevím jaký vhodný modul použít tak aby vše fungovalo jak na tom originálním od freeSATu. Všem moc děkuji za odpovědi. |
ESkaba
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Modul pro freeSATNejlepší je zeptat se na zastoupení LG,určitě se neptej prodavače v nějakém velkém elektroobchodu ti někdy ani neví že tam nějaký modul patří. |
Jirka1963
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Modul pro freeSATanebo koupit tv a modul u toho sameho prodejce a pokud to nepujde reklamovat u nej.pokud to budes mit od dvou budou se vymlouvat jeden na druheho |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Modul pro freeSATTento by mal ísť, ak nie, v Alze Ti ho do 14 dní vezmú späť:https://www.alza.sk/smit-ca-modul-irdeto-d280842.htm?o=27 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Modul pro freeSATLG ti nic k tomu nepoví a prodejce jak by smet. Potřebuji vědět jestli někdo nemá zkušenost s TV modulem k freeSATu. |
ESkaba
![]() |
|
eskaba1/si ani nenapisal typ TVtakze kludne ti dam odporucanie na modul ktory ide v MOJEJ tv. co ti to pomoze? 2/ ja som po par tyzdnoch po predplateni HBO zistil ze modul ktory fungoval tyzdne dobre pri HBO po prepnuti zvukovej stopy zamrzol |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Modul pro freeSATZapoměl jsem. Mám LG32LK500B a chci k ní použít modul abych nemusel ručně přidávat kanály. Ten doporučený od freeSATu se již nevyrábí mi bylo sděleno. |
ESkaba
![]() |
|
FastscanPoužij starý modul od freesatu na nahrání programů (fastscan) a potom tam strč nějaký irdeto např Mascoma. Viděl jsem to takhle fungovat. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE:Freesat modulNa Freesat fungujú aj moduly pre Skylink karty IRDETO.Osobne mám modul SMIT irdeto a hraje v nom Freesat a Skylink karta kupoval som v alze. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
![]() |