Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko HD 8265+

Zdravím,mám dotaz.Jak se dají přepínat programy mezi satelitem a pozemákem?Matka si koupila tento receiver(combo)a neví jak si přepnout na pozemák když ji třeba nejede sat.
Díky

bora
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@bora

nic nepřepínàš,vše má v jednom seznamu.Musíš ji to nahrát a přesunout ze zadu dopředu.Menu,uplně v pravo načteš pozemák a je to nakonec se načte ,no přesuneš kam chces.Ja to mám na 60__

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Děkuji za radu.

bora

@bora

Stejným způsobem jako když se přepínají satelitní kanály.Pozemní kanály se řadí na konec seznamu kanálů.Je na pozemáku signál a je něco naladěno?Trochu ten dotaz rozepsat.Taky jsem měl podobný problém,poradili mě na konkurenčním foru.Mrkni tam.

rezek
Registrace: 1/2010

@korkoran

Já než to dám do kopy,tak už to není potřeba.Dobrý..

rezek
Registrace: 1/2010

@rezek

Na pozemáku má naladěny 26a28 kanál.Vše co se dá.

bora

Amiko HD 8265+

Prosím o smazání vlákna.

bora

RE: Amiko HD 8265+

Problém je, že po opětovném proladění, byť i jediného transpondéru, či kanálu, se programy pozemáku opět přestěhují na konec seznamu. Založil jsem si favoritní seznam, kam nové programy po proladění přidám z celkového seznamu a zde už se po proladění pořadí nemění. Škoda, že to není jako u předchozích modelů, kde stačil jen jeden celkový seznam.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

al to nebyly comba,u Ami satu,když vypneš net,tak se zařadí na konec jen to co jsi načíta

korkoran

@korkoran

No jo. Combo od Amika jsem vlastně ještě neměl. Arivy tento problém neměly. Zase ale měly jiné neduhy...

krupino

RE: Amiko HD 8265+

Nuž za lacný peniaz, málo muziky - to už tak chodí...
S tým vytvorením favoritnej skupiny je to najrozumnejšie riešenie. To že sa dá zoznam programov miešať medzi rôznymi druhmi príjmu signálu je samozrejmosť. Ja to takto využívam už pekných pár rokov, v podstate od začiatku vysielania DVB-T!
A pohoda.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@bora

Co takhle ještě 24.kanál. Jsi-li v dosahu "Pařeza", prolaď, případně pořeš anténu. Mamce by se možná mohly některé programy hodit.

krupino

@krupino

Měl jsem na mysli,že si nevypnul net,u Arivy je to to samé,když se nevypne,dnes jsem ji zrovna ladil z továrka v netu a ten maglajs jsem pak vdlema přerovnával :laughing: :lookaround:

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra