![]() |
|
Amiko HD 8265+Zdravím,mám dotaz.Jak se dají přepínat programy mezi satelitem a pozemákem?Matka si koupila tento receiver(combo)a neví jak si přepnout na pozemák když ji třeba nejede sat.Díky |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@boranic nepřepínàš,vše má v jednom seznamu.Musíš ji to nahrát a přesunout ze zadu dopředu.Menu,uplně v pravo načteš pozemák a je to nakonec se načte ,no přesuneš kam chces.Ja to mám na 60__ |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranDěkuji za radu. |
bora
![]() |
|
@boraStejným způsobem jako když se přepínají satelitní kanály.Pozemní kanály se řadí na konec seznamu kanálů.Je na pozemáku signál a je něco naladěno?Trochu ten dotaz rozepsat.Taky jsem měl podobný problém,poradili mě na konkurenčním foru.Mrkni tam. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@korkoranJá než to dám do kopy,tak už to není potřeba.Dobrý.. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@rezekNa pozemáku má naladěny 26a28 kanál.Vše co se dá. |
bora
![]() |
|
Amiko HD 8265+Prosím o smazání vlákna. |
bora
![]() |
|
RE: Amiko HD 8265+Problém je, že po opětovném proladění, byť i jediného transpondéru, či kanálu, se programy pozemáku opět přestěhují na konec seznamu. Založil jsem si favoritní seznam, kam nové programy po proladění přidám z celkového seznamu a zde už se po proladění pořadí nemění. Škoda, že to není jako u předchozích modelů, kde stačil jen jeden celkový seznam. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@krupinoal to nebyly comba,u Ami satu,když vypneš net,tak se zařadí na konec jen to co jsi načíta |
korkoran
![]() |
|
@korkoranNo jo. Combo od Amika jsem vlastně ještě neměl. Arivy tento problém neměly. Zase ale měly jiné neduhy... |
krupino
![]() |
|
RE: Amiko HD 8265+Nuž za lacný peniaz, málo muziky - to už tak chodí...S tým vytvorením favoritnej skupiny je to najrozumnejšie riešenie. To že sa dá zoznam programov miešať medzi rôznymi druhmi príjmu signálu je samozrejmosť. Ja to takto využívam už pekných pár rokov, v podstate od začiatku vysielania DVB-T! A pohoda. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@boraCo takhle ještě 24.kanál. Jsi-li v dosahu "Pařeza", prolaď, případně pořeš anténu. Mamce by se možná mohly některé programy hodit. |
krupino
![]() |
|
@krupinoMěl jsem na mysli,že si nevypnul net,u Arivy je to to samé,když se nevypne,dnes jsem ji zrovna ladil z továrka v netu a ten maglajs jsem pak vdlema přerovnával![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
![]() |