![]() |
|
T-MOBILE TVJak vnímáte poměrně intensivní expansi této DTH/IPTV platformy?Je dle vašeho názoru ideová cesta MAGENTY ta, kterou se do budoucna budou ubírat i ostatní velcí hráči na telekomunikačním trhu? |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVSnad se Vám ozve pan Melichar, odborník na slovo vzatý v této problematice. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 294 |
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVTy tu jen plodis same nesmysly jdi si delat pruzkum na d test treba, nas tema blabolama neoslnis"" |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@DexerwavePokud danému tématu nerozumíte, nemusíte nutně reagovat. |
JanHora
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVani ve slevě MAGENTA to člověka neosloví1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@JanHoraA čemu vlastně nerozumíš?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVja mohu mit jen sat. moznosti internetu ve vzdalene obci mam omezene. kdysi jsem koupil t-mobile sat kartu a oni to pak zrusi. ted ctu ze maji zas sat ale jineho dodavatele, takze muzou i tohle zas ukoncit a jen prenechat klienty tem dodavatelum. a navic od toho dodavatele provozuji i dalsi konkurencni operatori. takze jsou tu tri operatori kteri funguji na stejne platforme. tak jaky to ma smysl? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
pane kolegointenzivni kampan ? ktera nezaujme. t-mobile sat jako skylink jen s ds1.ds2.t-mobile net uplne o nicem-mozna tak ze zoufalstvi nekde v pustevne. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVTve inteligentni keci si nech pro tmobile az se jim budes hlasit z pruzkumu si zoufalec co tady dela trapku a nic kloudneho sem jeste nedals to uz radsi budu cist frankovi clanky |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@DexerwaveSkutečně, není ostudou něco nevědět, ale dávat tuto skutečnost na odiv. |
JanHora
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVale je videt ze se spousta lidi "chytla" a to i presto ze uz tu t-mobile televize jednou byla a nemeli standartni chovani ! |
kristian1
![]() |
|
DexerJežíšikriste, to nemyslíš vážně, nic nemůže být horší než Franckovi "egohonkovské" články...i když Janko taky "umí"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanFrancek aspoň občas něco přínosného napsal,ale Janko jen provokuje.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@kristian1Standartní chování? A to je jaké?Málo nebo naopak moc vlálo? Nebo mělo jiné atributy standarty, které mně unikly? |
JanHora
![]() |
|
@jjeryMohl byste nám objasnit, co je na fenoménu rozvoje IPTV/OTT a diskusi o jednom z jeho nositelů provokujícího?Vždyť se dobře rozhlédněte okolo sebe a sledujte pozorně, jak se doslova překotně trh placené TV mění. A o tom je patřičné a přínosné diskutovat. |
JanHora
![]() |
|
jjeryTak jsem to nemyslel, články jsou v pořádku, špatně jsem se vyjádřil. Ty je ho "kecy" /měli by jste se učit všichni ode mne/ a bonzácké /podle něho "ve jménu spravedlnosti" se může všechno/ praktiky jsou "problematické", pokud nevíš o čem mluvím, tak to nechme tak, nechci to tady zase otevírat, už je tady klid...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: T-MOBILE TVkamo-televize se meni jelikoz se meni divactvo-prichazeji mlady ktery tv nezajima a jedou pres net-online.stahovani.sdileni.a meni se i zakaznici a trh-proste nejsou na to penize a cas.jsou dulezitejsi veci. ale do iptv mame tedy jeste hodne daleko.! |
kristian1
![]() |
|
![]() |