Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Mne tento hudobný kanal na 13,0,E ide

https://www.parabola.cz/z_album/744-1541251904.jpg, Ahojte lovci mne tento kanál na 13,0,E ide (Optimum HD 403p), Ako je to u Vás?, Rozhodol som sa založiť toto vlákno na základe toho že mnohí sa sťažujete že vám nejde tento kanál 4MUSIC,, Za odpovede ďakujem s pozdravom Zetor25,Ospravedlňujem sa za zlé foto, blbne mi mobil

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85
Odpověď v diskusním vlákně

ty napriklad

nevies pouzivat logaritmicke pravitko...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: Mne tento hudobný kanal na 13,0,E ide

Hlavne , že to tu bohus31 celé zasral svojou neskutočnou namyslenosťou a aroganciou, ako aj tu :

03.11.2018, 19:03.03 Rv

👤👤👤

fann
Registrace: 8/2016

a ako obvykle
všetkých nás dnes postupne nabonzuje
a zajtra sme na blacklist
v pohode , nič ine mu neostává len bonzovať a kradnuť
tak nejak to má v krvi už od narodenia :))

rohan
Registrace: 9/2018

nainštaluj si aTube Catcher je aj na slunecnice , staršia verzia . tam ti po nainštalovaní a následnom otvorení vyskočí aktualizácia .
a
sťahovanie je jednoduché . celú adresu okopíruješ a vložíš a dáš ok . vyhodí ti niekolko súborov z rozlíšením . vybereš si čo potrebuješ .
videa čo som kydol na youtube mažem.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@fann

Mohla to byť príjemná debata o C pásme ale čo už zo začiatku aj bola ale postupne sa v mojom vlakne, sa to zhoršovalo Rv až,na dnešný večer 4 strana Ale aj tak vám ďakujem za rady, budem to skúmať ďalej, minulý mesiac pre mňa nebol dosť ideálny na také veci R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@sato

Ďakujem za pozvanie do DX Sat Club, vieš mňa to docela aj baví, stále sledujem stránku Flysat.com, hlavne sekciu, temporary FTA,a tam nájdem niečo záujimvave na pozeranie napríklad TV Play Sports HD, tak to naladim a potom to pozerám, teda ak to zakóduju, tak to buď vymažem alebo si to ponechám na ďalšiu príležitosť keď to znova dajú FTA, Anglicky jazyk sa učím ako samouk, v škole som mal iba.Slovenský jazyk, takže asi tak, Poznám všetky stanice z celého sveta, a mam aj kus exotiky na Hot Birde (13.0,E) zo začiatku som tam mal iba RAI ale,potom som to rozšíril o ďalšie stanice, mám aj Nasa TV HD. Aj stanice po Arabský, keď už Česke TV stanice pozerať nemôžem R^

Zetor25

Zetor25

Mi pripominas moje mlade casy a asi aj zaciatky mnohich z nas co sme tu.
Ja som tiez mal naladeny najprv 19.2E, potom som zacal pozerat 13E, 16E, 10E ci 7E, ale najzaujimavsia pozicia bola asi 62E s talianskymi Rete4, Italia 1 a Canale 5. Potom turci kde som zhliadol vsetke casti Nocnej mori z Elm street. To nemali ani nemecke komercne stanice.
Potom som spoznal Peona a on zabezpecil prvy C band lnb a uz to slo... Arabsat, Thaicom, Insat.

A sme tam kde sme nie kvoli technike, ci velkosti anten. Sme tam kde sme najma kvoli vzajomnej spolupraci.

Verim, ze ak pojdes to C pasma, ci do extremom v Ku, tak sa vzdy najdu na fore a v realy ludia, co pomozu a napisu aj nieco k teme. Aj Dano je od VnT a je to ako som mal moznost spoznat skvely chlap. Verim, ze by ti v zaciatkoch pomohol a vysvetlil mnohe veci.
Inak lutujem, ze uz nie su sat stretka ako kedysi. Bol to den venovany nam vsetkym a hoci sme sa nacestovali z vychodu na zapad a zo zapadu na vychod, kazdy si ten sobotny Satech vzdy pochvaloval. Hoci to bolo viac menej aj komercne stretnutie, to sa musi uznat. Avsak vtedy nebol net ako dnes ze kliknem a viem.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

@sato

Ja zas z tých časov nemôžem zabudnúť, ako sme hltali články Dr. Mazálka a Drahomíra Uhliara, ako som rozmýšľal, kde zoberiem peniaze na Chaparral MC 115, či Echostar LT 8700 a podobné romantiky ;)

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

najvacsim

dokazom USPECHU v OSOBNOM zivote, su jeho nepriatelia v zivote VIRTUALMOM. Umocnene do tej miery, do akej jedna max. dve osoby v podobe mnohych nickov sa snazili v tvojom vlakne traktore, tzv. kyber sikanou dehonestovat moj nick...Preco? Pretoze v osobnom zivote doposial nic nedokazali a z virtualneho zivota chleba nekupi nikto, ani rodinny dom so spokojnou rodinou...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

zas sa len strapnuješ a

ty sa ušikanuješ aj sám.Lebo keď sa ti pozriem do očí, vidím ti korienky vlasov.Tvoje vety sú jedným veľkým naivným nezmyslom alebo inak napísané, tvoje vety sú lož.Výkrik do tmy. Nikoho s tých nickov nepoznáš. Možno majú tiež dom, rodinné zázemie a v živote dokázali viac ako TY, proste viac ako TY.Či sa s tým zmieriš alebo nie, je to len tvoj problém.Tu chodia tie nicky možno len korigovať tvoje chválenkárske ego.Možno by si sa čudoval, že si pri nich len naivný zlostný dôchodca.

👤👤👤

fann
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra