![]() |
|
Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jinam?Nezlobte se za dotaz, ale mám opět po roční smlouvě u Skylink a přišla nabídka na balíček vyšší než jsem měl a to Multi za 1999,- Měl jsem původně nižší Smart a jdou opět výš. Prosím jen o jednoduchou radu: zůstat nebo jít jinam?? Děkuju. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Ja jsem si přes tu jejich akci "za 1kč" dal jiny modul a kartu abych byl "novy zakaznik" :) dostal jsem se ze SP 89kč na smart za 125kč a spokojenost.Mám to spiš pro děti Nick Jr.... občas ja dokumenty.Co se tyka ceny 2000kč za multi je dle mě dobrá cena a za tu cenu bych to ja vzal. Odchazet jinam ...nevím no nic lepšího nikde není ...levnější ano ale kvalitově ne. pokud nemáš možnost upc kabel.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Ted jsem koukal do zakaznicke zony na Skylinku a mam tam možnost přepnout na multi za 167kč/mes. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Vzal som DIGI na 4 moduly za 22,-/mes., t.j. 5,50/karta/mes. 1 modul mám ja, 2 má kamoš a 1 svokor a fičíme - takže je aj lepšie, len sa treba podeliť ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...EUR som samozrejme myslel ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoA když se nemáš s kým podělit?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...tak nemáš blízkych priateľov a zmámych - to je dosť blbé, ale ak sa posnažíš, určite nájdeš |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoJe to tak jak píšete, u DIGI je skvělé, že lze takto náklady na abonmá rozdělit. |
Melichar P
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@DzordzoTy blízké přátele bereš podle toho, že se s tebou podělí o náklady a vlastně tím porušování VOP?To já mám přátelství založené na úplně jiných hodnotách. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Porušovanie VOP? HA HA HA, Prosím Ťa, 50% ľudí tu fičí na Rusoch a Ty plačeš nad VOP?Kamoš je nad mieru spokojný a naše priateľstvo rozhodne nestojí LEN na spoločnej zmluve !!! Tvoj snobský postoj ma normálne dojíma ... |
Dzordzo
![]() |
|
@joscerPorušování VOP?Citujte příslušné ustanovení VOP. |
Melichar P
![]() |
|
@Melichar PNo pokud je ve VOP, že za zvýhodněných podmínek mám u DIGI 4 moduly a nejsem povinen je používat v jedné domácnosti, tak to otočím.Zkus příslušné ustanovení VOP citovat ty mě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerA ako Ti to, prosím Ťa, dokážu? Musia to mať vo VOP kvôli vysielateľom, ale pochybujem, že to preverujú. Hlavne, že sa platí ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Aspoň ich neokrádajú Rusi, ako Skylink a Freesat ... |
Dzordzo
![]() |
|
@joscerDříve, než něco podobného napíšete, VOP si pročtěte.Nic, co se pokoušíte nám zde podsunout, v nich není. |
Melichar P
![]() |
|
Tak to je mocTvl, ty dostanes nabidku na balicek, na kterem usetris 1730kc a premyslis, jestli do toho jit? Lol.Pojdme si to rozebrat. 1. Kdo Ti da za tuhle cenu tolik programu, ktere v Multi mas? 2. Nemas tam ZADNE dalsi podminky! Cvaknes, a jedes. Po roce ti vypnou programy, a muzes se rozhodnout, co dal. A to ti mozna nabidnou jeste neco dalsiho. Nechapu. Mozna bys chtel mit na rok Multi za 500. Jenze to nikdy mit nebudes. A navic bez dalsi podminek a vazanosti. |
Boborovský
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Ty vlastne bys platil 167kc mesicne za 113 programu.Hele, jestli to nevezmes, napis mi, a ja to beru vsema deseti. |
Boborovský
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@nessimin rok v decembri som mal ponuku multi skylink, za presnu tu istu sumu co pises na rok. Akceptoval som. Teraz v decembri finito a po skusenosti, novu ponuku kombi odmietnem...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Sportovní pořady.Kdo miluje sport tak jedině O2.![]() |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
@emtechSpíše DIGI, tam je nabídka rozsáhlejší. |
Melichar P
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...bohousi, mel bys tam mit dve moznosti jak zde bylo psano v zakaznicke zone pokud to opet dostanes, tzn. Multi za 1999,- a Kombi za 3400,-.... Za ty prachy no neberto....![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
@HYPERnie je pravda ponúka sa len vyšší balíčekDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Ok, aha, tak uz to asi zrusili, ale bylo to tak donedavna mozne. Tak nezbejva nez na ne zatlacit a trvat na baliku Multi pokud jej mel zakaznik v akci předtím a bude chtit nadále využívat službu Skylink. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Všem díky za tipy a rady. Mně jde o to, že já tolik programů prostě nevyužiju!! Na TV skoro nekoukám, ale nechtěl jsem loni platit jen udržovací poplatek, protože nejlevnější balíček byl jen o pár set korun dražší, takže jsem šel do něj. No a letos už mi hrnou pod nos balíček vyšší. Takže asi tak. Mrknu do tý zákaznický sekce co tam bude. Ale ještě jednou díky. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
@pele1Alespoň v ČR nie je pravda co píšeš! Doteď každý klient, který přišel se složenkou na vyšší balíček, měl i nabídku na končící balíček za stejnou- loňskou cenu v akci![]() Denně to vidím v aktivačním webu a s klienty to tak probíráme! Co chce mít za své peníze ![]() Cena=programy=vlastní preference programů za určitou cenu, na kterou se však každý MUSÍ pozeptat-podívat ![]() Kdo jen tupě vidí složenku a červeně se mu zatmí, tak to má holt problém ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1no v SK je to tak ako píšem pár ľudom to predplácam a kto chcel akčnú cenu musel mať vyšší balíček rovnaký len za normálnu cenuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
![]() |