![]() |
|
Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jinam?Nezlobte se za dotaz, ale mám opět po roční smlouvě u Skylink a přišla nabídka na balíček vyšší než jsem měl a to Multi za 1999,- Měl jsem původně nižší Smart a jdou opět výš. Prosím jen o jednoduchou radu: zůstat nebo jít jinam?? Děkuju. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
@hoboJistě, trestné. A já se ptal, podle jakého ustanovení TZ. O trestném činu tady hovoříte je Vy.Už raději mlčte, nebo se do toho zamotáte. Jak jsem psal, vyjadřujte se k tomu, čemu rozumíte. |
Melichar P
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@Melichar PJe to s tebou marný,marný,marný.Je smutné,že tě tady adminové vubec trpí.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboNad tím samým se podivuji v případě podobných myslitelů jako Vy.Prostě je Vás tady hodně. |
Melichar P
![]() |
|
HoboMožná jsou Hora a Melichar bratři a rozdělují si náklady na abonmá...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@Melichar PCo je to kombinovaná služba, tak tomu nerozumím. Ale tak mne napadlo, že to abomá se používá u nás spíše ve spojení abonentky do divadla, kde na abonentku mohou jít na představení nejenom abonenti jedné rodiny, ale i někdo známý. Nejsem si v tomto ohledu jistý, ještě musím prostudovat VP divadla, jestli není trestné poskytnout abonentku někomu cizímu.Někdy je lepší nepoužívat cizí slova. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Asi tak nějak. |
Melichar P
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Divím se, že s tím nabubřelým kašparem vůbec ztrácíte čas. Hraje si na intelektuála, min. pod 2 nicky tady vede komické hovory sám se sebou a myslí si, že je nenápadný, jak malé děcko... ta kulantní květnatá mluva k tomu, no je to k smíchu![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceTeď jste mu to ale nandal. Predpokladam, že z toho celou noc nespal. |
Melichar P
![]() |
|
nessiporovnej si baličky smart/multi jestli ty těch par programu stoji za to si připlatit.i když 167kč/mes je dobrá cena |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
@drobečekAno asi to budou bratři v triku.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@nessiSmart i Multi jsou slaboucky stejne jako celej Skylink-kdyz uz tak Kombi.je to otazka priorit programu. popremyslel bych o necem jinem |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Nabídka Skylink Multi za 1999 nebo jít jin...Komu programová nabídka SMART nebo MULTI vyhovuje, ten nemusí platit KOMBI. Osobně jsem třeba se SMART spokojen a nic vyššího nepotřebuju. Spíš naopak, když byla volba MINI, tak jsem si vystačil i s ní.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@Melichar PAsi schíza, co? Ale správně ses poznal a zakdákal, potrefený kašpárku![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
![]() |