![]() |
|
VU+Solo 4k, zmena poradia pluginov v prehliadačiZdravím, dá sa zmeniť poradie nainštalovaných pluginov v prehliadači pluginov ? Prijímač VU+ Solo 4k, image Open ATV 6.2 ? Mám ich zoradené podľa abecedy a neviem nikde nájsť, kde by sa toto zoradenie dalo zmeniť. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4k, zmena poradia pluginov v prehl...Daj si pol deci a uvidis to na spodku okna v zobrazeni prluginov, staci citat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4k, zmena poradia pluginov v prehl...Ve VTI je to-menu-moduly-modré tlačítko, zapnout editaci, zelené tlač.-zapnout přesun. |
dedafelix
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4k, zmena poradia pluginov v prehl...liquere nepijem a preto to asi nevidím. V prehliadači pluginov mám na spodku len Odstrániť pluginy a Stiahnuť pluginy. No nakopol ma dadafelix jeho reakciou. Až po zatlačení modrého tlačítka sa mi zobrazí možnosť Režim pre presun zap. Ďakujem obom, vyriešené. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4k, zmena poradia pluginov v prehl...Ked tam nemas na spodku modre tl rezim uprav zapnuty, tak si aktualizuj img. Neviem ako stary ho mas?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4k, zmena poradia pluginov v prehl...Manuálny presun,staníc,buketov,pluginov atďVUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
![]() |