Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

akcia Skylink

zaujimala by ma jedna vec, podla coho sa rozhoduju komu ponukne Skylink akciu a komu nie. Mam tri karty, na jednej mam iba Digital, na druhej som mal multi a na tretej som mal HBO. Nikdy mi vsak po skonceni predplatneho neponuknu ziadnu zaujimavu akciu, ale viem, ze kto ma jednu kartu a plati si iba Digital alebo konci predplatne na rok napr Smart, tak ponukaju vyhodne Smart na dalsi rok. Uz som sa na to vykaslal a zaplatim si asi iba na jednu Smart a nebudem im platit viacej.

jendo75
Registrace: 2/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: akcia Skylink

Já bych jako základ viděl Flexi. Poměr cena výkon asi nejlepší.

stippy
Registrace: 2/2014

@jendo75

losujou to z osudí za přítomnosti notáře Talíře

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Flexi dobrý a střídání s HBO ideální a na léto vypnout, protože člověk má být u vody :)))

lglb
Registrace: 9/2017

@jendo75

A čo si s tým chcel povedať?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

ví jak ho to bude bolet,tak podle hesla:zdílená bolest 1/2 bolest :crying: :crying:

korkoran
Registrace: 10/2006

@jendo75

Mě by zase zajímalo, kde jsi na to přišel .....?

Tondach
Registrace: 3/2004

@korkoran

No neviem ktorý operátor ponúka akciu pri prechádzaní na nižší balík alebo na ten istý. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Jaký je smysl tohoto vlákna? Kromě to, že tazatel dokázal, že neumí kontaktovat zákaznickou linku a zeptat se sám? V takovém případě by možná i nějakou lepší nabídku vyhádal.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Kto si zaplatí niektorý balík v plnej cene,respektívne je to jednomesačný bonus pri ročnej platbe, tak ten márne čaká na vyhodnejšiu akciu, tú dávaju iba tým,čo už majú akciu na smart balík ta 69,90, multi za 69,90€, alebo platia základ ročnou,alebo dvojročnou platbou.Tak si váži skylink zákaznikov, ktorí platia viac,ale to sa deje aj u druhých poskytovateľov, alebo firmách.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@jendo75

jednoducho nezaplat ani na jednu tvoju kartu ziadny balik, dlhsi casovy usek...Potom budes prekvapeny kolko akciovych pay-tv ponuk dostanes.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Možná ani jednu. Obvykle se dává zvýhodněná cena na karty, na kterých kromě serpo nikdy nic dalšího placeno nebylo.

PoldaS

@jendo75

Ked nazaplatis nic. Ani servisny poplatok. Karty udrzis pri zivote trebars sms-skou /paket digital/ raz za rok...Tak v priebehu roka ti pridu akciove ponuky pay-tv na tvoje karty. Takze takto lahko, prides ku akciovym cenam roznych paketov, trebars rovnakych alebo o stupen vyssich na nich v minulosti zaplatenych...

bohus31

Ta rada může fungovat u lidí, co mají v šuplíku dost karet na to, aby se bez nějakých funkčních obešli a mohli si počkat, až jim Skylink něco nabídne. Běžný user má aktivní kartu v přijímači a nelze ji odstavit.
Nicméně nechápu, proč má tazatel 3 různý karty, když může mít jednu hlavní a k ní další 2 NEXT.

PoldaS

Mel jsem cca. 10 let Multi HD a nasledne kombi. Letos jsem ho zcela zrusil. Kartu jsem uplne prestal platit, tak jsem byl docela zvedavy jestli daji nejakou retencni nabidku. Nedali vubec nic a je to uz cca. 2 mesice. Konkurence u ktere jsem nikdy nebyl nasledne dala pri me nerozhodnosti nabidku hned.

Mikek
Registrace: 7/2011

@Mikek

ak je pravda co pises, tak skus pozriet do svojho uctu na ofiko skylink webe... mam zato, ze do konca decembra 2018 tam akciovu pay-tv skylink ponuku najdes.

bohus31

bohus31

kouknul sem a zatim tam neni nic, jen akce na HBO, coz ma predpokladam kazdy. A samozrejme me domu prisel ten jejich dopis plny nesmyslnych blafu, co opet posilaji vsem a adresuji to jako "Uzivatel DVB-T vysilani".

Mikek

Mám HBO téměř pravidelně od 2012 a 2x po sobě na konci předplatného jsem měl v zákaznické zoně nabídku na prodloužení za 2 350,-- kč na 14 měsíců to jest asi 167,-- kč na měsíc.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

jednoducho

mikek, nebud tak nastartovany dobrovolne platit...Pretoze ked si platit skylinku pripraveny, tak zlavu /akciovu cenu/ necakaj. Takuto specialnu /akciovu/ cenu dostanu taki, co platit skylinku nechcu...

bohus31

@PoldaS

Ja mam karet vįc než dost,ale k žádné next kartu nedostanu,samý digitál.2 mi chrnį a občas je se sms probudím na 9_12 dní a mám radost,že jsem něco vydělal :laughing:

korkoran

bohus31

To ja vubec nejsem. Jsem docela spokojen u konkurence. Ani nevim, co by mi museli nabidnout, abych se k nim vratil. Byl jsem spise zvedavy, co nabidnou, ciste ze zajmu.

Mikek

Skylink axe

všich starouši kamarádi,o jejichž karty dbám,dostavaji smart nabidku a vždy mi plačic zdělují,źe skylink jim tu růžovou zahradu a šlágr zase zdražil.Tak jim to vysvětlím a zaplatí si radši 2roky ;) R^ mi

korkoran

ponuknu

ti mikek, taky isty paket alebo vyssi za priblizne polovicnu cenu, ceny plnej cennikovej. Trebars u mna na SK plna cena multi paketu na rok je 154,80 eur...Avsak akciova ponuka skylinku paketu multi, ktoru som platil bola 79,90eur...

bohus31

takze

teraz mam od skylinku multi paket priblizne za 6,6eur/mesiac, avsak radsej zaplatim Poliakom NC+ a obcas zdliadnem tv stanicu Canal+ UHD. Pretoze o tv stanici so sportovym obsahom v UHD 4K tv rozliseni, mozem u Skylinku iba snivat...

bohus31

@elipsoid

mas neajlepsi gulecnik ,tv ,stb ,mozog a este aj dostavas nerealne zlavy, tvoje estebacke kontakty su neskutocne... :laughing:

BDfKNM
Registrace: 6/2018

@korkoran

- při platbě serpo na 2 roky vyjde základ na 80/měs pro jednotlivce
- při multi za 1999 + 2x next vyjde MULTI na 120/měs pro jednotlivce (tedy +40/měs = multi namísto základu)

takhle jednoduše zní rozhodovací proces pokud správuješ desítky karet známým... "renonc" je pouze:
1) nové nextky jsou M7 uniblok
2) jednotlivce musíš časově synchronizovat alespoň po trojicích :)))

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra