![]() |
|
DVB t2 tuner + android boxZdravím, doufám že mě neroznesete na kopytech za tuto pro některé banální otázku.Chtěl bych si pořídit nový stb s nejnovější normou a zároveň abych si přes něj pouštěl filmy,sledoval YouTube atd.usb v tv mi nepřehraje mkv.z čeho teda vybírat? Diky za info |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: DVB t2 tuner + android boxFormuler Z7+ 4K IPTV Android 7.0 Media Player + USB DVB-T2/C stick |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxNa můj vkus je tam moc +, ale požadavek to splnuje...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanhlavně když tam není minus :-) |
matchboxx
![]() |
|
RE: DVB t2 tuner + android boxnevidím tam vstup na klasickou anténu třeba společnou aby mohl chytit pozemní programy DVB-T2 |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
@standa111A co tak USB DVB-T2/C stick? |
matchboxx
![]() |
|
matchDoufám, že víš, jak jsem to myslel, prostě nemám rád usb sticky už od "přirození"...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: DVB t2 tuner + android boxhm zase min 900 - 1800 kč navíc k android box za 2600 kč . Tak se nám to prodražuje !!!A jak budu chytat do budoucna kodovaný programy například NOVA HD , PRIMA HD na tento přístroj matchboxx prosím |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: DVB t2 tuner + android boxstoji 600,- Kc, a než bude to budoucno, tak si jistě koupíš nový přístroj |
matchboxx
![]() |
|
RE: DVB t2 tuner + android boxZajímavý co nás čeká a nikdo nás neinformuje . To znamená jak čtu i na jiných forech by měli mít TV dvě karty -šachty na satelit a na pozemní kodované vysílání ,protože když někdo koupí tv se satelitem nemá kam dát modul na DVB-T2 . Snad nechcete aby vyndaval stále satelitní kartu - modul a dával pozemní a obráceně . Je vidět že se něco propaguje , kupte to hlavně a neví nikdo jak to bude do dvou let .Moje tv mám jich 3 kusy některý i se satelitem to je nejlepší a hlavní v obýváku a používám jak satelit tak DVB-T je 3roky necelý stará a má DVB-T2 ale ne H.265/HEVC . ale H.264 bohužel s jednou šachtou. pokud budu chtít setobox se šachtou a připravit se na kodování , bohužel není nevyrábí se . ( jedině nějaký mutifuční za 4000 kč . To znamená koupit setobox ( několik podle tv doma ) za 800 kč a za dva roky jiný se šachtou. HMMMMMMMMM to si zase někdo namastí kapsu . Chudáci ti co mají dobrý tv a budou koukat - NEBOU KOUKAJÍ na SD na DVB-T2 kromě ČT HD. Japonsko spouští už K8 a mi nemáme pozemní vysílání ani pořádný HD. |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: DVB t2 tuner + android boxJá bych volil jednoznačně AMIKO A5 Combo,které umí např. i to mkv, má ale hlavně LAN 1000 M ! No a 4K,satelitní nebo kabelový tuner jsou bonusy navíc.Cena tomu všemu odpovídá,což se nedá říct o předchůdci - Amiku A4(paměť,LAN,starší Android atd.) |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyjj, Amiko A5 Combo převlečený originál KIPro od Videostrongu, hw je ok, jen to Amiko UI a záleží jak dlouho to bude maďar podporovat :-)) |
matchboxx
![]() |
|
![]() |