Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat tv

Mel bych otazku na techniky co montuji Free Sat.
Ve ctvrtek sem mel na prodejne dealera, ten nam rekl, ze nemame podepisovat nove zakazniky free satu a od prosince uz vubec nikoho nemam registrovat. Pry to mame davat radsi na Digi. Satelit se podle nej prodava jine firme okolo brezna, tak at nemame problemy s klientama. Problem je ten, ze mame domluvene instalace, je tu technik ktery ma nejake info? Operatorka na lince mi rekla ze o prodeji vi, ale nema informace co a jak.

MaraOravec
Registrace: 11/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@MaraOravec

To dá dalo čakať.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Freesat tv

Opýtaj sa toho, kto Ťa má vo Freesate ako predajcu na starosti, napr. ja robím na Slovensku pod Woodensky...
Na info od dealera by som sa nespoliehal...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Máro, Ty máš prodejnu, evidentně se satelitní problematikou zabýváš a až ted jsi se sem zaregistroval, aby ses zeptal, co a jak s freesatem? Hm, trochu divné...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tady se o tom diskutovalo pred 2 dny...

https://www.parabola.cz/forum/topic-96724/

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

No tak se změmí majitel, co je na tom, zákazníky hlavně zajímá cena a nabídka služeb ani ne tak kdo je majitel. Jen dealeři a prodejci služeb budou asi (možná) muset podepsat nové smlouvy s novým majitelem.

rybář
Registrace: 7/2014

Tukan

Vis, mam jine radosti nez si vypisovat s technika, treba moje deti a kocky :-) Pouze me zajimalo ci ma nekdo vice info a proto sem se registroval.

MaraOravec
Registrace: 11/2018

Muže mi prosím někdo vysvětlit, co znamená toto zdělení:
“Satelit se podle nej prodava jine firme okolo brezna”?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Dealer od lama digi... :laughing: :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Fanyn, i to je mozny. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Zdar,především pozdravuj případně fotra (pokud je to Ing.Oravec z VÚS BB,je to výborné,pokud ne,i tak).To, co se odehrává v sektoru elektronických komunikací,je cca to,že "silnější psék mrdá" ,v reálu resp. samozřejmě ten psék,který má vícero chechtáků" (pro morgoše=dyliny=cikorky ,též "love"). :laughing: .Nikdo nic neví,zhlédni tento vynikající film,dej si cca 1 litr slivovičky a budeš v pohodě, protože alkohol nelze porazit (jen Slováci remizovali):laughing: .

hdpe
Registrace: 11/2007

100% kachna od Digi tv ....už neví jakýma praktikama by dostali zákazníky ;P

Michaellka
Registrace: 7/2015

@all

To spíše vypadá na ruskou dezinformační kampaň, nejdřív ovlivnili volby v USA a teď přišel na řadu Freesat :laughing:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

To by mě zajímalo, z jakého zdroje pan dealer čerpal.

acce
Registrace: 11/2008

freeSAT ... no a co ...

Kdo si něco pamatuje, tak si vzpomene, že prodeje a fůze satelitních služeb jsou v Evropě zcela běžné ... v Itálii (Tele+ a Stream, později Sky), ve Francii TPS a Canal+, v Polsku Platforma N a Canal+ ... tak si třeba freeSAT veme Digi, Vodafon, Canal+ nebo Murdoch. Snad na to zákazník vydělá ...

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006

Tomu rozumím, ale zatím prosákla jen jedna zpráva že Liberty global možná prodá své satelitní platformy. Vůbec zatím není jistý kdy, komu a jestli vůbec. Obcházet prodejce satelitní techniky a tvrdit, že od března má freeSAT nového majitele je normální šíření poplašné zprávy s cílem přetáhnout eventuální nové zákazníky freeSATu k Digi.

acce
Registrace: 11/2008

Všechno nekalá oblbbovačka DIGI. Co já vím, tak termín prodeje FreeSat ještě nebyl stanoven. Potencoinální zájemci jsou Deutsche Telekom a patrně Vodafone SK. Ale tvrdit, že to je na beton, je nesmysl.

silesian
Registrace: 4/2011

Nekrmte trolla

Když je na prodej,tak to asi koupí i s novými(stávajícími) zákazníky....na funkci to nemá vliv.

Jinak taky nevěřím,že by někdo provozoval prodejnu se sat a nebyl tu.......a ještě se tak blbě zeptá pan podnikatel!!!

Mám podezření opět na nějakou dvojitou registraci....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@Kamil_k4

Možná čtvrté já Hory? :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

@hdpe

Šmarjá Francyn, kam na to chodíš? Jsem si smíchy poprskal jak monitor, tak i klávesnici :laughing: ;)
No tož dobré, co jiného k tomu dodat R^

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@hdpe

to je krásný Platt tchechisch,připomělo mi to mladé časy pouličního gangu v DěčíněR^ :laughing: :laughing: :laughing: R^

korkoran
Registrace: 10/2006

ještě to může dopadnout tak, že ten co koupí freesat si ponechá jen některé trhy a zbytek včetně česka zruší..

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@hdpe

Nepodceňuj moraváky :lookaround:

jjery
Registrace: 12/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra