![]() |
|
Ako jednoducho zmením IP adresu?Keď chcem z archívu ČT pozrieť posledný diel filmu Mladý pápež, ktorý som nestihol, zaúraduje geoblokácia. Môže mi niekto poradiť, ako čo najjednoduchšie zmením IP adresu na českú? Podľa rád z Googlu sa mi to nedarí. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
to není co chcešale český účet to řeší,můžeme vyměnit,mám českejch dost |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
PierrepetrPošli mi jeden do SZ a ja ti pošlem podobne. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako jednoducho zmením IP adresu?Nejjednodušeji pomocí VPN..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
Zahraniční seriályPřiznat sledování italského seriálu tady na webu to chce kuráž.Já zas chodím na některé taliánské seriály na STV máte jich tam požehnaně. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
navi2Proč by někdo nemohl sledovat italský seriál, jako je mladý papež? Tomu nerozumím...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@KarnerSkúste si ho stiahnuť z nejakého verejného úložiska a môžete ho sledovať off-line.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Ako jednoducho zmením IP adresu?To je super seriál. Už se natáčí druhá série, která se bude vysílat v roce 2019. Kromě původní sestavy Jude Law a Diane Keaton, si zahrají i John Malkovich a Sharon Stone. Jinak taková zajímovst, všechny interní scény z Vatikánu byly natáčeny v kulisách římského studia Cinecitta World a to včetně zahrad. Byly postaveny věrné kopie různých místností které se už bourat nebudou a zůstanou k dispozici i budoucím filmařům i návštěvníkům. Seriál stál přes 40 milionu eur a vznikl v koprodukci Sky Italy, Canal+ France a Mediapro Spain.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@Karnervelmi jednoducho https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Ako jednoducho zmením IP adresu?Aha, už tomu rozumím s tou kuráží na italské seriály, už se ho v tomto vlákně nezbavíme /Francka/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Ako jednoducho zmením IP adresu?tak si to ztáhni z fastshare |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Ako jednoducho zmením IP adresu?Skúšal som rôzne programy na maskovanie IP adresy, ale všetci chceli zaplatiť alebo nemali českú IP. Ešte vyskúšam free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio a uvidím. |
Karner
![]() |
|
@dupri08Rád by som vedel, či tebou navrhnutý spôsob bude fungovať aj v cudzine? Na Slovensku ide v pohode. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako jednoducho zmením IP adresu?U Hola! bacha na jednu věc, je to P2P VPN takže něco jako torrent (se všemi pro i proti) pro přiblížení stavu, zatímco tenhle doplněk používáš, mohou ostatní uživatelé sdílet tvoje připojení včetně IP.. Za sebe bych raději doporučil třeba Windscribe s 10GB free na měsíc. Howgh![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@Karnernemám sz můžeš mě odpovědět na inzerát,pošlou mě to na na email a máme kontakt |
pierrepetr
![]() |
|
@Karnermůj inzerát je tady 06.10.2018, 23:17.14 |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |