![]() |
|
Telekom zbrojíV polovičke roku 2019 bude mať Digisport 4k, avizuje prechod na kvalitu.Je už v SR veľký hráč a asi do roka bude jasná Jednička.Začnu s výmenou boxov, netflix atď. Uvidíme. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Telekom zbrojíaj BBC Earth by mal byť v 4K |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Telekom zbrojíuž sa tešim![]() 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Telekom zbrojíMyslím že nám zatiaľ stačí hd |
Satman777
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Telekom zbrojíZa to ja mám opačné skúsenosti. Mám magio tv na 2 telky. Jeden box mám pripojený cez HDMI a druhý má náš dedo, doteraz mal starší Tv zapojený cez scart. Minulý týždeň som mu kúpil nový Tv zapojil som HDMI kábel a nič, žiadny obraz. Tak som volal technickú podporu a tam mi nejaký pán povedal, že keď na jednom boxe sa pozerá HD program, tak na druhom je možné pozerať len SD kanál, pokiaľ nie je natiahnutá optika. Lenže mi tu na ústredňu optický kábel máme natiahnutý a keď som si zadal na ich stránke kde ponúkajú pripojenie až na 4 Tv moju adresu, tak mi vyšlo že: Na overenej adrese sú dostupné nižšie uvedené služby. Zdalo sa mi už pri tom telefonickom rozhovore trochu čudné, že operátor sa ma ani nespýtal na moju adresu, kde bývam a či to tam je alebo nie je možné, aby to fungovalo (asi nejaký nováčik alebo amatér?). No a dnes keď som si prečítal že chcú niektoré programy vysielať v 4k, skoro som odpadol. Z toho mi vyplývajú 2 veci: ešte na pomerne veľkej časti Slovenska to tak funguje (1 HD a 2 SD) alebo ten operátor nevie, ako to ide na iných miestach okrem BA, KE, BB...Zajtra tam budem volať a uvidím čo mi zasa povedia, dám vedieť.![]() |
dreamb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@dreambJediná chyba je u teba! Neverím, že problémom je obmedzenie dátového toku pre tv signál!Inak, keď prehadzuješ stb na iný typ TV, kde potrebuješ zmeniť aj rozlíšenie výstupného signálu, je vhodné využíť funkciu továrenského nastavenia v stb. Po továrku si stb sám vyberie podľa pripojenia, že aké rozlíšenie obrazu bude na výstupe, t.j. aj to, či pôjde signál cez HDMI, alebo cez SCART. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboySamozrejme, ze v Magiu IPTV je obmedzenie datoveho toku pre TV. Na optike mas povolene sledovat (vratane nahravania) v jeden okamih maximalne 2 HD a 2 SD streamy, na metalike (VDSL) iba 1 HD a jeden SD stream.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Telekom zbrojíNakoniec to skončilo tak, že som nepredĺžil zmluvu na Magio Tv a objednal som si Magio sat s 2 STB a jeden Magio GO TV BOX na sledovanie Tv cez internet. Ten problém predtým nebol v nastavení, ale v technológii. |
dreamb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
![]() |