, sekce: Příslušenství |
|
UPC kabel tvMuzete mi prosim poradit jaky Cam modu koupit na UPC kabelovou tv dekuji |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 78 |
|
|
@smid1Záleží na tom jaká je to karta, nejlépe je, se zeptat přímo u UPC. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
RE: UPC kabel tvDodávají conax kartu s párovanou s modulem... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
@FanynNo ještě nedávno tvrdili mému známému,že prodej modulu s kartou je již zrušen.Cpali mu jejich přístroje.Ale stačí tam zavolat a hned bude v obraze. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: UPC kabel tvJejich modul mám od jednoho pána doma... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: UPC kabel tvModul a kartu ,aby na tom vydělali,dávají už jen do pronájmu,karta je za 30Kc a modul nevím, informace od známého |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 730 |
|
|
RE: UPC kabel tvmam od Unora modul a klasicky 70/mes uz v cene balicku.ale na jare se menily ceny a podminkya nikdo me nepremlouval a ani mi nenutil jejich pristroj.! a je to CI+ modul ale jede zpetne i s CI |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1Ale to co platilo v Unoru zřejmě už nějakou dobu neplatí. |
hobo
|
|
RE: UPC kabel tvuz v Unoru mi tady rikali ze modul nedavaj |
kristian1
|
|
RE: UPC kabel tvBohužel nejsou,ptal jsem se vícekrát,ani odkup,jedině koupit bazar,a nechat rozjet!/zajímavé bude při uzavření nové smlouvy/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 926 |
|
|
RE: UPC kabel tvno ja jsem prave mel novou smlouvu vzdyt visa na web ho standartne nabizi tak at se staraj |
kristian1
|
|
@kristian1No a jsme na začátku.Ten muj známej to, podle něho, zkoušel dost neodbytně a vícekrát a bohužel modul s kartou z nich nevymámil. |
hobo
|
|
RE: UPC kabel tvDříve se dal modul koupi od fy Lica a UPC ho spárovala s kartou. Udělali by to i dnes, ale Lica neeprodá a neprodá. Sem tam se objeví nějaký modul na inzertních serverech, ale je dobré zavolat na UPC a říct jim SN, aby mohli ověřit funkcionalitu.Jinak již je měsíční pronájem za 70Kč, stejně jako za HD STB. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|