Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Průzkum sledovanosti TV

Zdravím, mám jeden dotaz. Dnes večer v 6 hodin u nás zvonil jěnaký cizí chlap, že provádí průzkum sledovanosti tv. Byl strašně neodbytný a chtěl pořád pustit do domu. Manželce se nakonec podařilo chlapa vyhodit. Měl prý v ruce tablet a hromadu kličů. Vyptával se ještě na sousedy kde bydlí.
Já si totiž myslím, že se průzkum provádí elektronicky a nikdo nechodí od domu k domu a nevyptává se. Přijde mi to strašně podezřelé.
Nestalo se někomu něco podobného?
Děkuji za případné info.

matejus
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Průzkum sledovanosti TV

Ne, nestalo. Rádo se stalo.

bretah
Registrace: 9/2012

@matejus

Kdysi se na takové lidi vylévaly nočníky a volal ponocný.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@matejus, máš moudrou manželku

Na to máme telefoní číslo 112,tam by ti to vysvětlili a zakročili

korkoran
Registrace: 10/2006

Nepouštět do domu a vrazit mu jednu po čuni.

William cz
Registrace: 10/2016

@korkoran

rychlejší je rovnou 158

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@William cz

Vrazit mu jednu,ale na svém pozemku.Venku před bránou ne!!!!Už jsem jedny takové vyprovodil.

rezek
Registrace: 1/2010

@matejus

divná praktika, ale v minulosti to tak prováděl Kabel Plus.. jenže to bylo cca v letech 1992-1994. Sledovanost měří dnes peoplemetry a určitě se nechodí po domech. Asi to byl zlodějíček.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@matejus

a když si tak trochu rýpnu.. tak jestli to nebyl jeho nástupce Freesat :) Třeba bude upravovat programovou nabídku :)

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@rezek

Si pleteš USA s Evropou. Pokud někomu vrazíš ať už na Tvém pozemku anebo mimo Tvůj pozemek, tak je to trestný čin napadení, popř. ublížení na zdraví. Od toho je policie. Nejsme na západě, abychom si brali sprabedlnost do svých rukou a začali se mlátit. Pokud na Tebe někdo zazvoní, byť je neodbytný, tak se nedopouští trestného jednání. A pomud máš pocit že ano, tak pak se volá policie. Fyzicky se ho můžeš dotknout pouze ve chvíli, pokud by Tě on napadnul.

Nicméně osobně si myslím, že tento pán neměl úmysly ohledně průzkumu, ale šlo mu o jiný průzkum - Tvého domu. Zítra bych na to upozornil sousedy a pokud by se to opakovalo ať už Tobě nebo jim, tak volat policii.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@matejus

Před 7 a 3/4 lety sis zde založil registraci proto, abys nyní položil tehnle (samozřejmě s problematikou zdejšího serveru naprosto související, jak jinak u těchto případů) svůj první příspěvek?

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

někdy je víc 1/7 než 600/1. Příspěvek matejus je zajímvý a možná naznačuje novou oblast "šmejdů" pro uzavírání smluv a nebo se jedná jen o tipaře. Vlastní ofic. průzkumy v domácnostech provádí vyjímečně jen ČSÚ a jsou předem zveřejněné.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@franck

Jo to jsou naše bezvadné zákony chránící pachatele. Nejdřív se musíš nechat zmrzačit a pak mu můžeš, ale velmi opatrně, jednu vrazit. A nesmíš na něj bý hrubý aby neutrpěla jeho citlivá duše. :-((

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Jeden polisz mě nabadal,když budu střílet,tak pád nazad (judo)a pak střílet a pak si odřít trochu tlamec a u soudu jasná sebeobrana.Kdysi nás trenér učil všechny pády v lázních na dlaždičkách,žádná žíněnka.2x mi to zachránilo život za těch 60 let

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

No jasně, už vidím jak při náhlém napadení bude někdo takhle přemýšlet. A navíc, fakt každej má u sebe zbraň, aby když ho někdo napadne, tak si lehnul na zem a začal střílet. Já bych spíš řekl, že sleduješ hodně seriály. Nehledě na to, že nechápu, proč mluvíš rovnou o střílení, když se tady bavíme pouze o tom, že na pána někdo jenom zazvonil. Takže Tva rada tedy zní: lehni na zem a začni střílet, až ho zabiješ, tak si odři hubu a volej poldy. No, a jinak good?? :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Agentura Stem/mark to tak dělá , ale volají předem a vše telefonicky dohodnou a osobně vás pak někdo navštíví. Dokonce jsou za to odměny :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

Uz ta hromada klicu něco napovida, ze něco není asi vporadku. Na co asi mel tolik klicu? Navíc se zacal vyptávat na sousedy. Mozna to byl zlodějíček a nebo taky Jehovista a zkousel to fintou.

HYPER
Registrace: 11/2010

Nic ve zlém kapitáne, léta už taky mám trochu přes čáru :-) :www.novinky.cz/domaci/131161-mezi-nasilniky-pribyva-lidi-nad-sedesat-let.html
Až sem naplno dorazí americké manýry, pak teprve bude Tvůj názor aktuální. Zatím je to 10-17 let natvrdo, nebo doživotí v blázinci.

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra