![]() |
|
TivuSat: VH1, den s F.Mercurym a Queen 24.11Tip pro uživatele služby TivuSat: Fanoušci legendární britské skupiny Queen by si neměli nechat ujít den s Freddiem Mercurym a Queen v sobotu 24.11. od 15hod.V rámci celého dne uvidíte i velký koncert z roku 1992 "Freddie Mercury The tribute concert" a večer jeden z nejslavnějších koncertů "Queen ve Wembley" z roku 1986 v remasterizované verzi. V průběhu celého odpoledne a večera se budou také pouštět klipy skupiny Queen. VH1 vysílá na pozici 22 TivuSat formou FTV anebo FTA v multistreamu na Eutelsat 5 West A. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: TivuSat: VH1, den s F.Mercurym a Queen 24....tie koncerty sa už vysielali viackrát aj na 3sat aj u nás na rebelovi tuším... a čo sa týka klipov, tak takisto sa omieľajú donekonečna... |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
@Richie2016No jo no, když Freddie už nic novýho nenatočil od roku 1992. Kdo je fanda do Queenu tak se musí uspokojit s tím co je, nic novýho už nebude, bohužel. Jinak speciálně pro Tebe, dnes večer v Che tempo che fa bude Giorgia.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckparádička :) tipujem, že bude zas tak neskoro ako aj Elisa, ale čo už :D |
Richie2016
![]() |
|
FranckFrancku chtěl jsem se Tě zeptat.Zajímám se o historii,staré stavby,starožitnosti atd..Prostě vše co není z panelu,plastu a překližky..Včera večer dávali na Rai 3 pořad "II borgo dei borghi".Letecké záběry z celý Itálie na krajinu,staré domy,stavby,interiery domů,zahrady atd..moc pěkný Co to je za pořad ?Moc jsem nepochopil oč jde. A dávají nějaké podobné pořady?Starožitnosti,domy,přestavby,interiery atd? Díky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patBorgo dei borghi je pořad který formou doku-cestopisu ukazuje postupně stará a zrekonstruovaná městečka a vesničky. Borgo znamená v italštině "stará ulička". Záměrně pořad vynechává velká historická města, ale věnuje se malým neznámým vesničkám o které se starají také její obyvatelé. Jednou za rok se pak vyhlásí vesnička roku kterou vyberou diváci hlasováním. V pořadu se hodnotí nejenom krása jako taková, ale také to, jak se lidé starají o své zahrady, jak domy dokážou splinout s místní historií a přírodou apod. Pořad se vysílá live každou sobotu na Rai 3 po půl 10. Podobné pořady bych Ri doporučil Linea Blu každou sobotu po 14hod, co ukazuje to nejhezčí z italských moří a přímořských měst a vesnic, na Rai 1, ale pořad už bude končit, nevysílá se v zimě, místo něj pak bude Linea Bianca která naopak ukazuje to nejhezčí z italských hor a vysílá se do jara. Pak by Tě mohl zaujmout pořad Sereno Variabile na Rai 2 každou sobotu po 17hod, což je takové cestování po Itálii včetně gastronomie. A jinak pořady o starožitnostech dávají kanály TV8 a Cielo, ale na ty potřebuješ kartu TivuSat.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
FranckMoc děkuju !!!Super. |
pat
![]() |
|
@patDíval jsem se na webovky a zrovna příští sobotu bude velké finále a vybere v přímém přenosu vítěz z 20ti vesniček a městeček.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
FranckJojo moc krásný pořad a záběry krásný stavby,domy,nádhera.Jinač podobný věci mám vyhledaný na ORF a Německý TV.Němčinu zvládám výborně takže i poslouchám... Italsky bohužel nic takže musím koukat jen na obrázky.Ale i tak je to pěkný, Jinač kartu samozřejmě nemám ale i tak jak se jmenujou ty pořady o starožitnostech na TV 8 a Cielo? |
pat
![]() |
|
Mr. BonzoA preco ako famusik Queenu nepises o premiere filmu Bohemian Rhapsody?Odpoviem: pretoze si kvazi fanusik a toto nema nic spolocne so spagetackym provajderom. Ale hocjaka zaujmavejsia blbost ktoru spagety davaju je dovod na vypisovanie litanii ktore tu ludom tak max. zdvihnu tlak. |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@patTeď jsi mně zaskočil, upřímně nevím, něco o domech, díval jsem se do programu, ale nic jsem nenašel, je možný, že teď zrovna ty pořady nejsou ve vysílání. Ale takový pořady hodně dává Fine Living TV. V IT je kanál dostupný gratis pouze v dvbt, v ČR nevím jestli je lokalizovany.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
FranckOK v pohodě i tak díky.Living koukám u nás.dík |
pat
![]() |
|
RE: TivuSat: VH1, den s F.Mercurym a Queen 24....Film byl hezký. Skvělý byl závěr v podobě koncertu na Live Aid 1985.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: TivuSat: VH1, den s F.Mercurym a Queen 24....Predpokladám že nejde o verziu VH1 ktorá je šírená na našom trhu |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 930 |
![]() |
|
@LuboTSjedná sa o ich taliansku Vh1 Italia |
Richie2016
![]() |
|
@LuboTSNe, Itálie a Anglie mají svoji vlastní verzi VH1, ostatní země mají VH1 Europe. V Itálii je totiž od roku 2016 VH1 neplacená. Naopak MTV šla do placené nabídky. Místo FTA MTV šla VH1.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TivuSat: VH1, den s F.Mercurym a Queen 24....@Saxon: Jo tech poslednich 20 minut byla vazne tresinka a Rami Malek je buh ! ;-) Ovsem uplne nejvic je typek, ktery pro potreby produkce suploval Freddieho hlas. https://www.youtube.com/watch?v=QkCxE2Lh458T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: TivuSat: VH1, den s F.Mercurym a Queen 24....Bude to i na VH1 distribuovane nasimi operatory? V EPG jsem to nenasel. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@esquirena VH1 Europe to nebude, iba na VH1 Italia |
Richie2016
![]() |
|
![]() |