Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

O2TV doplňěk v Archivu CZSK 1.1.2

- v Archivu CZSK 1.1.2 se objevil doplněk O2TV, zkusil jsem O2TV Sport Pack, a vše funguje tak jak má, autorům moc díky za tento doplněk
- v tomto doplňku je obraz o něco lepší než to co je přes PC, dá se zvolit až 1080p, ale datoví tok má průměr jen 5 Mbit/s, takže to stále není taková kvalita co by to měla být (průměr 10 Mbit/s)
- jaký je průměrný datoví tok v přijímačích od O2TV? jestli tedy má ňáké měření datového toku?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

Jak vymazat kurzor při zadání přihlašovacích údajů

Mám VU solo 4K a když chci zadat jméno a heslo přihlášení, na konci se vypisuje :
XkurzorX, ať dělám co dělám, nemohu se té koncovky zbavit. Verze o2 puginu je 1.0.2, , VTi mám 13.0.2. Pořadí někdo ?

chrdinka
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Jak vymazat kurzor

Připojil jsem k VU externí klávesnici ( konkrétně Air mouse 3 od Minixu ) a s ní se daly přihlašovací údaje zadat bez nadbytečné koncovky. Aplikace funguje

chrdinka
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra