![]() |
|
DVBT settopboxZdravím,prosím mám dotaz, chci koupit stbox dvbt2 hevc265 s nahráváním.Z nabídky co jsem sledoval snad ani jeden nemá svižné přepínání, nebo že ovladač musí být přímo nasměrován.Máte někdo zkušenost s nějákým takovým se kterým jste spokojeni a rychle přepíná ,dobře ovládá a nahrává na flash? děkuji![]() |
Al Bunda
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 77 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@AntonínAni HDMI-CEC nemusí být ale vždycky výhra.K mému Panasonicu mám připojeny 2 boxy: sat-receiver "ARIVA 202E" a IPTV box "ARRIS VIP2403". Jak můj Panasonic, tak oba připojené boxy (SAT i IPTV) zvládají f-ci "CEC" (čili zapnutím/vypnutím boxu se automaticky zapíná/vypíná i telka) ale stejně ji nevyužívám (mám v MENU vypnuto). Právě z toho důvodu, že se tak děje automaticky - když náhodou v noci dojde třeba i ke krátkodobému výpadku elektriky (což v létě při občasných bouřkách není nic neobvyklého), tak po opětovném "nahození" el. proudu se automaticky zapíná sat.receiver (přestože předtím byl ve stavu ST-BY) a tím pádem se zapne i telka, která pak zbytečně 3hod. jede, než ji zase vypne její "automatický časovač". Tak jako všichni vyzdvihují tuto f-ci jako vymoženost, tak má ovšem třeba i tuto (ne)ctnost. IPTV box "ARRIS VIP2403" to nedělá - zůstane i po obnovení dodávky el. proudu ve ST-BY. Stejný problém ovšem může vyvstat třeba i s DVB-T(2) STB ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: DVBT settopboxStrong jedine!!! |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: DVBT settopboxDobře, doplňuji představu o možnosti nastavit po zapnutí byl přijímač ve Standby.(Ono to většinou lze nastavit, ale pro jistotu.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: DVBT settopboxmrkni na novinku - AB cryptobox 702T mini - měl by stát něco přes litr, má ext.čidlo a HDMI-CEC by mohl mít taky (Cryptoboxy 7xx ho mají)![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@zezeProsím chci se zeptal jestli jde nahrávat na flash 16-32gb nebo jen na Harddisk |
Al Bunda
![]() |
|
@Al BundaPrečo by nemalo ísť nahrávať aj na USB disk?!Keď má dostatočnú rýchlosť zápisu, tak to pôjde aj na USB-klúč! Či si myslíš, že do stb trčíš akýkoľvek šmejd flash disk a máš vystarané??? ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyNo protože jsem si všiml že tady na parabole je sekce stboxy dvbt2 a tam jsem se díval na parametry stb a u většiny je na hrávání na externí disk ano + nahrávání na flash ano. Ale u tohoto stroje je jen nahrávání na externí disk ,nevím jestli to nedopsali ,ale hdd by nebyl problém ale nechci at mi čouhá usb kabel z přední strany |
Al Bunda
![]() |
|
@Al BundaNa flash v pohodě. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@Al BundaNemyslím si, že by mal byť nejaký problém z nahrávaním na USB-KLÚČ. Len treba dať do stb kľúč, ktorý má vyššie rýchlosti pre zápis a čítanie.A toto platí pre všetky typy stb, či tv! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |