Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DVBT settopbox

Zdravím,prosím mám dotaz, chci koupit stbox dvbt2 hevc265 s nahráváním.Z nabídky co jsem sledoval snad ani jeden nemá svižné přepínání, nebo že ovladač musí být přímo nasměrován.Máte někdo zkušenost s nějákým takovým se kterým jste spokojeni a rychle přepíná ,dobře ovládá a nahrává na flash? děkuji :))

Al Bunda
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@Antonín

Ani HDMI-CEC nemusí být ale vždycky výhra.

K mému Panasonicu mám připojeny 2 boxy: sat-receiver "ARIVA 202E" a IPTV box "ARRIS VIP2403".
Jak můj Panasonic, tak oba připojené boxy (SAT i IPTV) zvládají f-ci "CEC" (čili zapnutím/vypnutím boxu se automaticky zapíná/vypíná i telka) ale stejně ji nevyužívám (mám v MENU vypnuto).
Právě z toho důvodu, že se tak děje automaticky - když náhodou v noci dojde třeba i ke krátkodobému výpadku elektriky (což v létě při občasných bouřkách není nic neobvyklého), tak po opětovném "nahození" el. proudu se automaticky zapíná sat.receiver (přestože předtím byl ve stavu ST-BY) a tím pádem se zapne i telka, která pak zbytečně 3hod. jede, než ji zase vypne její "automatický časovač".
Tak jako všichni vyzdvihují tuto f-ci jako vymoženost, tak má ovšem třeba i tuto (ne)ctnost.
IPTV box "ARRIS VIP2403" to nedělá - zůstane i po obnovení dodávky el. proudu ve ST-BY.
Stejný problém ovšem může vyvstat třeba i s DVB-T(2) STB :((

kokun
Registrace: 5/2015

RE: DVBT settopbox

Strong jedine!!!

Dexerwave
Registrace: 10/2017

Dobře, doplňuji představu o možnosti nastavit po zapnutí byl přijímač ve Standby.
(Ono to většinou lze nastavit, ale pro jistotu.)

Antonín
Registrace: 8/2005

mrkni na novinku - AB cryptobox 702T mini - měl by stát něco přes litr, má ext.čidlo a HDMI-CEC by mohl mít taky (Cryptoboxy 7xx ho mají) ;)

lance
Registrace: 10/2008

@zeze

Prosím chci se zeptal jestli jde nahrávat na flash 16-32gb nebo jen na Harddisk

Al Bunda

@Al Bunda

Prečo by nemalo ísť nahrávať aj na USB disk?!
Keď má dostatočnú rýchlosť zápisu, tak to pôjde aj na USB-klúč!
Či si myslíš, že do stb trčíš akýkoľvek šmejd flash disk a máš vystarané???
Rv Rv Rv

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

No protože jsem si všiml že tady na parabole je sekce stboxy dvbt2 a tam jsem se díval na parametry stb a u většiny je na hrávání na externí disk ano + nahrávání na flash ano. Ale u tohoto stroje je jen nahrávání na externí disk ,nevím jestli to nedopsali ,ale hdd by nebyl problém ale nechci at mi čouhá usb kabel z přední strany

Al Bunda

@Al Bunda

Na flash v pohodě.

zeze
Registrace: 5/2011

@Al Bunda

Nemyslím si, že by mal byť nejaký problém z nahrávaním na USB-KLÚČ. Len treba dať do stb kľúč, ktorý má vyššie rýchlosti pre zápis a čítanie.
A toto platí pre všetky typy stb, či tv!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra