![]() |
|
VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6.2Na VU+ Zero (nie 4k) som prešiel z openATV 6.1 na v.6.2 a objavili sa problémy.Systém zle reaguje na opakované stlačenie toho istého tlačidla diaľkového ovládača. Napr. 2x po sebe stačiť OK je možné len s časovým oneskorením cca 3-4 sekundy. Prakticky je nemožné navoliť kanál 111, ale napr. 121 nie je problém. Tiež sa oproti v.6.1 výrazne spomalilo prepínanie niektorých kanálov, niekedy až sekundy. Ak sa niekomu podarilo s takýmto problémom víťazne popasovať, budem vďačný za radu. VU+ Zero, Enigma2 OpenATV 6.2, parabola TS 80Al Media line, Motor DISEqC Illusion MOTSAT4
|
dusan333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6.2 (# 21skus změnit skin |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
Dušane"Tak když nemůžeš otáčet hlavou, tak se otáčej celej" což v překladu znamená, proč se nevrátíš zase k 6.1, když Ti víc vyhovovala? A verzi 6.3 jsi zkoušel? Nebo vyzkoušej openPLI, tohle za Tebe tady na foru asi nikdo na dálku nevyřeší. Původní skin mymetrix je v openATV docela dobrý, ten bych neměnil...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@cmelak @tukanIný skin nepomohol, openATV 6.3 nič nezmenil. Nijak raz mi to nešlo do makovice. A teraz vtip týždňa. Samozrejme na môj úkor. Vymenil som batérie v ovládači.![]() Ak si teda dnes niekto potrebuje rypnúť, nekazte iné témy, kľudne sem s tým. ![]() ![]() VU+ Zero, Enigma2 OpenATV 6.2, parabola TS 80Al Media line, Motor DISEqC Illusion MOTSAT4
|
dusan333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...rýpať do teba nebudema to si si neodsledoval ako ti bliká tá led na DO vlavo hore pod bielym tlačitkom TV? ![]() akém máme s toho ponaučenie ? kupuj si battery za 10 eur v balení su 4 a nie battery za 2 eury v tesku ![]() |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...Rohan rýpat nebude, ale rýpe jak rýpadlo. No ale vždycky "na každém šprochu, pravdy trochu". Hlavně že Ti to funguje...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...tukane pukaneno vymenoval si tu akesi imagio do klasiky vu+zera openpli openatv flashoval som kedysi ako o závod testy image ale nechal som tam vti čisté žiadne online doinštalačky všetko ručne pekne telnetom opkg atd ipk pre staré klasické zero asi najlepšie image nemá problém ani z EMC - movie center ani z phyton verziou a doplnkami zoberie čo mu prikážem a tak to má biť ![]() |
rohan
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...Aj ja mam maly dotaz na VU+ zero ked nainstalujem vti nevidim v tuxboxe config ale open pli ho vidim. Neviete prosim cim to je? |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...a tie xml ostatné tam vidíš?ak ano a nemáš tam config tak bud nemáš oscam alebo si dal dáku online inštalačku cam a nahodilo ti to ja neviem kam ![]() |
rohan
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...a toto nie je linux foruma mna to tu nebaví potrebujem zdriemnuť zajtra mám inu robotu |
rohan
![]() |
|
RE: VU+ Zero, problém po prechode na openATV 6...ostatne tam vidim len nie polozku config v open pli mi ju tam zobrazi ale v vti tam nieje pritom oscam spusteny karta sa dekoduje |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RohaneKaždý by měl období "flashování" absolvovat, člověk se naučí spoustu věcí. VTI jsem přestal používat někdy pri verzi 9...Pak jsem vyzkoušel openATV a moc se mi líbilo. S novým dreamboxem už jenom OE 2.5. Ale minule jsem na staré ultimo dal pure2 /bbc na 27,5W/ a byl jsem mile překvapen, velmi přehledné menu /softcamy přímo z menu bez dalších "znalostí", atd/. Všem, co na to mají čas a chut, doporučuji vyzkoušet /stačí zadat pure2 image download, je tam dmm, xtrend, formuler, vu+/, doufám že to admin nebere jako reklamu, je to opravdu jenom doporučení na přehledné image...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RohaneTy, a nie si Ty Vlado? Už začínám ztrácet přehled "kdo je kdo"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanjj, PurE2 bývalý Powerboard, je to pořád OpenEnigma, ale není to špatné |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
apaopiczgeneroval som ti priamo v zerohodím ti tu screen hore máš systémový prikaz ukáže ti všetky cesty v boxe na oscam toto su základné veci ktoré asi nik z vás neovládá ![]() https://i.postimg.cc/wjpZK8CK/telnet.png |
rohan
![]() |
|
![]() |