Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink LiveTv LG-TV

Včerajšia skúsenosť s inštaláciou aplikácie. Známy potreboval poradiť nakoľko mu nefungovali slovenské programy cez aplikáciu (nevedel sa zaregistrovať cez QR-kód). Pri kontrole nastavení TV som zistil,že má nastavenie podpory spoločnosti LG na region CZ a ponúkalo aplikácie pre tento region ,zaujímavé bol väcší výber.Zmenil som v TV region podpory na SK a aplikácia nabehla správne a všetko funguje a v ponuke aplikácií zostali obidve Skylink SK aj CZ. nakoľko mám tiež LG vyskúšal som aj na svojom prijímači a obidve fungujú ,ale treba samostatne registrovať ak niekto má zaplatené serpo iného regiónu.
Záverom ešte odkaz pre @PIKOLLO , verzia softu 4.25.72 som skúšal naištalovať známemu s poľskej podpory a išla,momentálne už je aj na slovenskej stránke.

RATOS
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink LiveTv LG-TV

ide aj M7 Austria Samsung cez aplikaciu uplne taka ista registracia ;)

sasuke
Registrace: 6/2015

Záleží na roku výroby LG TV , 4-5 let stáří máme smůlu. Rv

Saidxxx
Registrace: 10/2009

@RATOS

Děkuji za zprávu. Bohužel mě nefunguje, ale zkusím to ještě jednou. R^

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Skylink Live TV na LG

Poradí prosím někdo, jak a kde se to aktivuje v TV? Na kartě mám zaktivováno zdarma na měsíc. Dík.

Amper1
Registrace: 12/2006

@Amper1

musíš cez mobil nascanovať ten čiarový kod, QR scanar najdeš v nastaveniach

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Pele1

Dík, QR kod chápu, ale mám televizi z přelomu 2014 - 2015 a nevím zda to vůbec podporuje, tak se ptám kde v tv tu aplikaci hledat? Nebo jsem úplně mimo?

Amper1

podporu píšu od roku 2015 aplikacia ak je bude vo všetkých dostupných smart aplikaciach

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

pele1

Tam bohužel nic takového nevidím, takže mám asi smůlu.

Amper1

Než kupovat kvůli tomu novou TV, je zase jedno z levnějších řešení.....Stejně časem začne výrobce kašlat na nové aktualizace a televize časem umře na nezájem podpory od výrobce.Zůstane jen obrazovka , Philips TV úplně kašle na aktualizace, LG TV, za 42tic 3D s kamerou, ovládání gesty ,začíná pěkně kašlat na aktualizace včetne DVB-T2 bez HEVC.Tuner umře.A další a další:
Lepší řešení:
Takže do HDMI zapojit mini PC : INTEL Compute Stick Windows 10/32GB/2GB/Atom x5-Z8300 nebo Mele PCG01 PC Stick s Win 8.1
nebo něco s androidem možná Minix NEO U9-H + NEO A3, Vydrží snad delší dobu a televize může postupně usínat až z ní bude jen monitor.Ovládání jako počítač s mnohem větším využitím než samotná TV.
Mám takto zapojeno na několika TV a maximální spokojeností.

Saidxxx
Registrace: 10/2009

Mě skylink live asi týden fungovala na LG TV a teď nejede. Nevím proč. Mám pocit, že se možná aktualizovala tato aplikace, neboť se tam objevili 4 tečky a něco se načítalo. Asi by to chtělo smazat a tuto aplikaci znovu nahrát, jde to?

halib
Registrace: 9/2008

Mám 32LF650V webOS 2.2 a taky nejde.
Prý až od webOS3,nemyslím si,že mám tak starou tv,aby nemohl fungovat Skylink live.

slava68
Registrace: 10/2007

Ja mam tv z roku 2016, a taky mi to nejde. Webos 2.0. Nechapu, proc mam v tv z roku 2016 webos 2. Kkti

Boborovský
Registrace: 10/2018

blíží se doba , kdy se nebude TV kupovat na kvalitu obrazu,
ale to co výrobce bude vylepšovat a né na to kálet

dnurg
Registrace: 12/2016

Na Skylink Live TV je treba ešte popracovať, aby dosiahla kvalitu napr. Sledovanie TV. A to nehovorím o niekoľko sekundovom degradovaní obrazu pri prepínaní programu. To je až neuveriteľné !

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

Jenže mě Skylink Live šla, ale asi po týdnu se to kouslo a nic. Přitom po otevření aplikace je vidět jaký program právě běží apod. Jen obraz nikde. Chtěl by jsem zkusit tuto aplikaci odmazat a nahrát znovu, ale nevím jak. Nevíte někdo? Návod zkrátka není nikde.

halib

svagor kupil TV LG, skusal aj SL Live ale nejak spolahlivo to nechodilo, zasekavalo sa to po urcitej dobe a niekedy pomohol len vypnutie z el siete

mjamriska
Registrace: 4/2003

Tak se mě podařilo tuto aplikaci v Tv smazat a znovu nahrát a nainstalovat, ale chová se to pořád stejně-nic nejde.

halib

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra