![]() |
|
HbbTV HDBOX-9105+Zdravím pánové.Mám dotaz zda Vám na origo FW 2.12.21 chodí HbbTV.V menu je zapnuté. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HbbTV HDBOX-9105+Ano, v uvedené verzi OK..., pokud nejede zkus přeinstalovat![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekTak jsem to přeinstaloval zkusil jsem i jiné FW např.2.12.18,které mají podporovat HbbTV, a nejde to.Tak už nevím,kde je chyba.Já to jenom zkusil,protože jsem přijímač čistil a nahrál tam ten 2.12.21.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: HbbTV HDBOX-9105+v jednom z posledních firmvérů byla chyba nebyl tam HbbTV , podívej se po forech nebo zkus předposlední .Fungujete ti na přijímači internet , načte přijímač IP adresu ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
@hoboStroj je třeba mít připojen k Internetu. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
PánovéSamozřejmě,že přijímač je připojen k internetu.Funguje i server pro aktualizaci nového FW.Ano ten poslední FW nepodporuje HbbTV-ten jsem tam ani nenahrával.Nahrával jsem pouze přímo označené touto vymožeností.![]() |
hobo
![]() |
|
Zrovna jsemzkoušel u rodičů co mají za verzi v HD-Box-9105+, kterou jsem jim tam před nějakým tím už rokem nainstaloval. Je to verze ještě starší, než píšeš "tedy tato: v2.12.16" a HbbTV jim tam normálně jede. Taky se přikláním, zda máš internet. připojení do HD-Boxu...Tam bych začal.M![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
@hoboJeště,že tu máš Žanka Horu,bez něj bys byl jak bez pravé ruky.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@marco37Jistěže mám přijímač připojený na internet.IP adresa načtena stav připojeno.Jak by ostatně fungoval aktualizační server?![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
Tak pokudTi to nejede, tak bych udělal továrko a začal znovu. Někdy tam zůstane "sajrajt" z poslední instalace a nefachčí to...Na sapro-stránkách by jsi měl tuším dohledat v archivu cleaner pro čištění tohoto "sajrajtu". Tak drzím palce, mělo by to pak fachčit.M![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
@marco37Ale já právě tímto programem jsem přijímač vyčistil,jak jsem napsal výše.Vše proběhlo uspěšně přesně dle návodu,takže fakt už nevím.![]() |
hobo
![]() |
|
Jo Freesat, to tedyznamená 1W, ani netuším, zda mají u jejich programů připojen HbbTV??? Já píšu o SkyLinku z 23E, tam to jede. Potom by to byl vyřešený problém, pokud to na 1W nemají tak to nepomůže ani firmware ani tedy červené tlačítko. Ale abych nekecal, to Ti musí potvrdit někdo kdo má Freesat, zda to HbbTV vůbec mají u svých programů...![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: HbbTV HDBOX-9105+Zkusil bych na Skylinku např. čt24![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@marco37Obávám se, že ten FreeSat bude onen problém.Apropo, na jakém programu-stanici se pokoušíte zprovoznit HbbTV? |
JanHora
![]() |
|
@marco37No to už mne napadlo včera večer.U nich je možné vše.Ale vycházel jsem z toho,že jak skylink tak UPC kabel to normálně doma jede.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: HbbTV HDBOX-9105+Takže záhada asi objasněna...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
ZkoušímPrimu,CT,Novu.....Asi to vypadá na ten Freesat.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboNaopak, u FreeSatu jako u low-end služby, která má samotné datové toky programů na samé hraně akceptovatelnosti, lze očekávat, že jakákoliv přidaná hodnota bude absentovat. |
JanHora
![]() |
|
Záhadaje opravdu vyřešena.Jejich služba toto nepodporuje.Zavolal jsem tam a slečna zjevně nevěděla co muj dotaz znamená-poradila se a potvrdila,že tak daleko ještě nejsou.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
Tak vidíš,stane se...Ale když ty firmwary použiješ na 23E, pojede to. Jak jsi upřesnil dodaz k Freesat, bylo mi to jasné...![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
Hobovše vyřešeno OK, i Hora![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekJá stejně nechápu proč ho sem vubec ještě pouštějí.![]() |
hobo
![]() |
|
Jan HoraViděl jsi někdy FreeSat? Na samotné hranici jsou tak možná Tvé myšlenkové pochody. Už jen to, že polovinu kanálů sdílejí spolu s DIGI, které tak do nebes vychvaluješ. Upss. Tohle Vám nevyšlo, pane provokatére. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@silesianMýlíte se, v žádném případě se nejedná o sdílení takového počtu TP kapacit, jak naznačujete a to ani přibližně.A skutečně nemějte obavu, že bych nebyl schopen objektivně posoudit kvalitu poskytované služby od FreeSat a DIGI TV. I laik (rozumějte konzument a abonent služby) je schopen tento rozdíl subjektivně posoudit. Leda by byl slepý nebo místo zobrazovače alespoň průměrné kvality používá low-end šidítko. |
JanHora
![]() |
|
![]() |